Amfiteáter na Zemplínskej Šírave zažije po 15 rokoch hudobný festival!

Amfik Sirava fest - logo
,, Zorganizovať Amfik Šírava fest sme sa rozhodli na poslednú chvíľu a za tie tri týždne čo máme k dispozícií sa nedajú robiť nejaké veľké zázraky. Chceli sme využiť to, že na Šírave tohto roku nebude žiadny hudobný festival a ponúknuť návštevníkom znovuzrodeného amfiteátra aj takúto formu zábavy ´´ povedal hlavný organizátor festivalu Marek Tomko.
amfiksirava
 
Festival sa rozhodli pomenovať Amfik Šírava fest, keďže sa uskutoční v amfiteátri na stredisku Hôrka. ,, Tento ročník berieme ako takú malú skúšku, aj preto sa predstavia ,,len´´ 4 kapely. Ťahákom bude kapela Desmod, vystúpi aj pre východniarov dobre známa formácia Heľenine oči a návštevníci uvidia aj mladé kapely The Fusion a Freedeggs´´ predstavil hudobný program festu Marek Tomko a dodal: ,,Týmto by som chcel pozvať všetkých Michalovčanov a ľudí z blízkeho okolia, ktorým nie je budúcnosť amfiteátra ľahostajná, aby sa prišli zabaviť a podporiť tento mini hudobný festival svojou účasťou a ukázali nám, že má význam niečo také organizovať. Preto sme aj cenu lístka stanovili na prijateľných 6 €. Robíme to pre ľudí a pokiaľ sa festival vydarí, chceli by sme spraviť ďalšie ročníky a možno časom z toho bude najväčší hudobný festival na východnom Slovensku, potenciál na to určite má´´ zakončil s úsmevom Marek Tomko.
 desmod
     Na festival sa teší aj spevák kapely Desmod – Kuly: ,,Na Šírave je stále výborná atmosféra, perfektní ľudia a som rád, že aj vďaka Amfik festu si na Šírave zahráme aj tento rok. Bude to náš jediný ,letný koncert na ďalekom východe´ tak si ho príďte s nami spoločne užiť“.
 
Boris Karch
PR manažér Amfik Šírava fest                                                              Michalovce 15.7.2015

Diskusia k článku