Jazzový koncert vo !freedome

Zuzana Mikulcova01
Predstavila sa aj v televíznom programe Legendy popu.  Odvtedy prešlo už niekoľko rokov a Zuzana sa hudbe venuje aj naďalej, ale namiesto speváckych súťaží sa rozhodla venovať hudbe seriózne. Texty píše v slovenčine. Minulého roku vydala debutový album Slová, ktorý kritika prijala veľmi pozitívne.
 
{youtube}72Wr16RJbVk{/youtube}
 
Album rodáčky z Rimavskej Soboty vznikal dva roky a ponúka deväť skladieb. „Dlhodobo som nad tým premýšľala, pretože tých skladieb už bolo dosť. S kapelou sme tiež už hrali nejakú dobu a chceli sme s niečím vyjsť. Na koncertoch bol prirodzený záujem poslucháčov, ľudia si chceli kúpiť CD. Je to fúzia rôznych žánrov. Primárne však vnímam texty, ktoré vyjadrujú moje emócie,“ popísala speváčka charakter albumu. 

{youtube}Nlp9IIt97J8{/youtube}

 

Slovenská hudobná scéna zažíva renesanciu pesničkárstva. Mladých talentov nebude nikdy dosť. Album Slova od Zuzany Mikulcovej patrí do kategórie neprehliadnuteľných nahrávok. Mimoriadny cit pre melódiu, originálna lyrika a kvalitné aranžmány. Mladá speváčka a skladateľka sa na svojom debute predstavuje ako vyzretá hudobníčka s úprimnou láskou k rodnému jazyku. Ak hľadáte dôkaz o vyspelom názore novej generácie slovenských hudobníkov, koncert Zuzana Mikulcovej s kapelou je tipom, ktorý vás nesklame.

Kedy? – Piatok 20.mája 2016, od 20:00 hod.

Kde? – !freedom – priestor pre umenie a kultúru, Námestie osloboditeľov 80, Michalovce (nad čokoládovňou BonBon)

Diskusia k článku