Sulík varil halušky pre celú dedinu!

Richard Sulík nie je známy len ako predseda SaS a europoslanec, ale aj tým, že rád a dobré varí. Spolu s uznávaným kuchárom Pavlom Pospíšilom vydal kuchársku knihu „Fešák nie som, ale variť viem!“.

Presvedčiť sa o tom mohli obyvatelia obce Pusté Čemerné i návštevníci netradičnej akcie, ktorá sa uskutočnila v miestnom bare. Samotný Richard Sulík totiž  pripravoval bryndzové halušky pre tekmer celú obec! Podujatie zorganizoval miestny obyvateľ a kandidát na starostu Pustého Čemerného Juraj Jevin, ktorý kandiduje s podporou SaS.

V rámci svojej návštevy na Zemplíne podporil Richard Sulík aj spoločného kandidáta širokej pravicovej koalície na primátora Michaloviec Milana Kaplana. Spolu diskutovali o problémoch mesta ale aj regiónu.

„Určite nesúhlasím s tým, že na východe nič nie je. Ale súhlasím s tým, že je tu veľa problémov, ktoré treba riešiť. Konkrétne na Zemplíne napríklad vyľudňovanie, chýbajúca diaľnica či investori,“ uviedol Richard Sulík, ktorý na margo migrácie obyvateľov zo Zemplína či nízkych platov, poznamenal: „Jaguar mal stať tu na východe.“

 

Diskusia k článku