Aj ja som Kaplan

Zodpovedne môžem povedať, že za menom Milan Kaplan dnes stoja tisíce hodín nás všetkých, ktorí spoločne a nezištne niekoľko rokov hľadáme najlepšie riešenia pre Michalovce.

Naša spoločná vízia je, že primátor nemôže riadiť mesto sám. Ak nemáte v zastupiteľstve aktívnych, iniciatívnych a čestných poslancov, ste iba štatista. Michalovce chceme zmeniť spoločne. 25 poslancov, ktorých v novembrových voľbách ponúkame sú čestní a slušní ľudia tohto mesta. Sú to vaši rodinní známi, priatelia či susedia, ktorí rovnako ako vy sú nespokojní so smerovaním nášho mesta. Medzi nami sú novinári, živnostníci i podnikatelia, právnici, špičkoví manažéri, učitelia, ale aj zodpovední a čestní zamestnanci. Každý z nás ponúka vlastný životný príbeh, v ktorom každý chce nezištne zabojovať za spoločný cieľ. Lepšie a spravodlivejšie Michalovce pre nás všetkých. Bez rozdielu politického trička… nech vždy a všade vyhrá ten najlepší projekt a najlepší človek.

Ja osobne som nikdy nechcel kandidovať na žiadnu funkciu. Milan ma na kandidatúru presviedčal niekoľko rokov. Iba vďaka nemu som pochopil, že bez našej osobnej účastí sa nič nezmení. Preto vás prosím nečakajte na princa na bielom koni, ktorý za nás čarovným prútikom opraví veci, ktoré sa tu zanedbali za niekoľko desaťročí. Michalovce potrebujú novú energiu. Energiu nás všetkých.

Marek Boka: Vydavateľ Michalovských novín

Diskusia k článku