Producent Simply Red – Andy Wright predstavuje novú kapelu – Rules of the Game

Zoznámte sa s novou popovou kapelou z Európy Rules of the Game, ktorá zaútočila na Chorvátsko a úplne si ho podmanila. Debutový album ich doma rýchlo zaradil na pozície jedného z najvyhľadávanejších mladých umelcov na celom Jadrane. Ich kariéra mala raketový štart a teraz vo svojej krajine dobývajú rozhlasový éter, vystupujú vo vypredaných arénach, objavujú sa v najväčších televíznych reláciách a získavajú prestížne ocenenia. Kapela je vzácnou zmesou mladosti a skúseností s elektrizujúcou energiou a moderným zvukom, ktorý určite zaujme množstvo divákov.

Kapela Rules of the Game (v Chorvátsku známa ako Pravila Igre) ako prvá v histórii Chorvátska dosiahla prvé miesto v rádiovom éteri ihneď so svojim debutovým singlom. Ich všetkých doterajších dvanásť singlov sa dostalo do prvej desiatky rádiového éteru a jeden z nich dokonca vyhral cenu popová skladba roka.

Preto po týchto úspechoch na domácej hudobnej scéne začali pracovať aj na svojej medzinárodnej kariére. Ich prvým singlom je skladba „World to me“, pod ktorú sa spoločne podpísali hudobní producenti Miro Buljan a Andy Wright. Miro Buljan je asi najznámejší chorvátsky hudobný skladateľ, ktorý okrem umelcov z Balkánu spolupracuje aj so slovenskou speváčkou Nikou Karch spievajúcou v Rednexe. Miro produkoval Nike tento rok skladbu Boj.

Andy Wright je zase známy britský producent, skladateľ a aranžér svetového mena,  ktorý spolupracoval so svetovými umelcami ako Simple Minds, Simply Red, Eurythmics, či Bon Jovi.  ,,Kapela Rules of the Game vo svojich skladbách predstavuje rodné Chorvátsko.  Ich popové piesne svetovej triedy majú veľký medzinárodný potenciál a je mi potešením pomôcť im s prechodom na túto scénu. Očakávam, že sa so svojimi skladbami dostanú do rádiového a televízneho vysielania v rôznych krajinách sveta“, povedal britský producent Andy Wright na margo kapely Rules of the Game.

     „Keď sme sa rozhodli vstúpiť do hudobného priemyslu, našim najväčším prianím bolo dostať našu hudbu do celého sveta. Vďaka nášmu prvému singlu World to me sa naše sny stali skutočnosťou. Sme veľmi vďační za to, že máme šancu spolupracovať s profesionálmi, ako sú Andy a Miro, a urobíme všetko preto, aby sme zanechali stopu na medzinárodnej hudobnej scéne, „povedal Ivan Penezič, spevák a frontman kapely Rules of the Game.

 

Skladbu,,World to me“ si môžete vypočuť tu:

 

Diskusia k článku