IVIoptik – rodinná očná optika v Michalovciach je na trhu už viac ako 20 rokov

Málo ktorá firma sa dokáže pochváliť tým, že na trhu funguje už viac ako 20 rokov. Obzvlášť ak nejde o veľkú korporáciu, ale o očnú optiku ako je práve IVIoptik v Michalovciach.

Túto rodinnú firmu s 20 ročnými skúsenosťami vedie už druhá generácia optikov.

Kľúč úspechu tkvie v neustálom zlepšovaní sa

Je náročné viesť zabehnutú rodinnú firmu a nezačať po čase stagnovať. Aby sa z takejto firmy nestala len obyčajná predajňa okuliarov, akých je dnes mnoho, je potrebné na sebe neustále pracovať.

Majitelia optiky sa tak pravidelne zúčastňujú medzinárodných výstav a školení, kvôli získaniu najnovších poznatkov a trendov vo svete očnej optiky.

Zákazníkom teda prinášajú čo najkvalitnejšie produkty a služby, pre všetky vekové kategórie.

Okuliare a služby, aké inde v okolí nenájdete

Vďaka dlhoročnému pôsobeniu na trhu a neustálym skvalitňovaním svojej práce ponúka IVIoptik okuliare a služby, aké v okolí nenájdete.

Zákazníci majú na výber z najnovších kolekcií popredných svetových výrobcov dioptrických, ale aj slnečných okuliarov a okuliarových šošoviek. Medzi najkvalitnejšie značky dostupné v predajni patrí Porsche Design, Dolce & Gabanna, Prada, Ray-Ban a Versace. Svoje si však nájdu aj menej nároční zákazníci a to za veľmi výhodné ceny, alebo nákupom na splátky.

Okrem klasických dioptrických a slnečných okuliarov ponúkajú aj čoraz vyhľadávanejšie okuliare k smartphonom, ktoré chránia oči pred modrým svetlom. Taktiež okuliare pre vodičov alebo kontaktné šošovky.

IVIoptik nie je len klasickou predajňou okuliarov. Disponuje tiež strojovým parkom a zákazníkom tak poskytuje všetky komplexné služby ako je:

  • meranie zraku diplomovaným optometristom,
  • centrovanie a zábrus okuliarov na mieru,
  • odborné poradenstvo pri výbere okuliarov a šošoviek,
  • nadštandardný záručný a pozáručný servis a
  • servis na počkanie, dokonca bezplatne.

Zákazníci IVIoptik majú teda v prípade potreby k dispozícii servis a meranie zraku zdarma. Každý produkt je preto gravírovaný, aby ho bolo možné okamžite identifikovať a zákazníkom na počkanie vyhovieť.

Viac o očnej optike IVIoptik nájdete TU, alebo ju navštívte priamo na prízemí polikliniky v Michalovciach.

Diskusia k článku