Už štvrtý ročník výstavy Zdravia & Krása je za dverami. Pozrite, čo Vás čaká….

4. ročník tejto populárnej výstavy sa chystá v Michalovciach v termíne 22.2. – 23.2. 2019. Môžeme sa tešiť, pretože tento rok prenesú usporiadatelia túto výstavu priamo do centra Michaloviec a to aj s jednou dobrou správou pre všetkých návštevníkov. Tentokrát usporiadajú svoju výstavu priamo v OC Tržnica na Obchodnej ulici 4. No a na čo sa môžete tešiť?

Počas dvoch dní (piatok je otvorená výstava od 10.00 – 18.00 hod. a v sobotu od 9:00 – 16:00 hod.) na Vás čaká veľa noviniek od popredných značiek zo sveta kozmetiky, zdravého životného štýlu, veľa ochutnávok, trocha ezoteriky, svadobné trendy, trocha módy, zmeny vizáži, výbornú kávu, veľa zábavy, príjemných rozhovorov.

Ťahadlom tohtoročnej výstavy bude piatková celodenná ZMENÁREŇ, ktorá je pripravená pre všetkých, ktorí chcú zažiť zmenu vizáže, či premenu svojho účesu. Celý tím Zmenárne, profesionálne make-up štúdio PAESE Cosmetics Slovensko – premenia svojimi rukami vašu osobnosť na nepoznanie, HairStory Trebišov – profesionálne vlasové štúdio, predvedie moderné účesy aj ukážky dámskych trendov a všetky vaše premeny PRED a PO zveční fotografka Viktória Janov v jej Victoria Photo Stories! Tak všetky odvážne dievčatá a žienky neváhajte a príďte si po svoju zmenu. Nezabudnite prísť aj so svojimi naj kámoškami, ktoré vás podporia vo vašej premene, aj tej odvážnejšej!

Na celej výstave, tak, ako aj po minulé roky, nájdete inšpirácie, tipy, nápady, krásu a oddych s priateľmi. Pre dievčatá či dámy je to dobrý dôvod stretnúť sa a urobiť si dámsku jazdu, o celodenný program je postarané. Novinkami sveta svadieb vás prevedie svadobný salón Sarah, ktorý priamo na výstave predvedie novinky a trendy na rok 2019.

Aj tento rok na vás čaká živé varenie LIVE COOKING! Tentokrát dali vystavovatelia priestor domácemu šéfkuchárovi – Mariánovi Pestúchovi, ktorého určite väčšina z vás pozná. Priamo pred vami v sobotu na obed pripraví chutné pokrmy, ktorými obohatil nový jedálny lístok svojej novootvorenej reštaurácie. Tie okorení chutnými historkami zo svojho profesijného života. Tešte sa a dobrú chuť! Čo navarí, môžete vy ochutnať naživo.

Ak vás trápia nejaké zdravotné problémy, určite si nájdete medzi vystavovateľmi toho správneho, ktorý vám odborne pomôže a nesmeruje vaše zdravie k lepšej kondícii či už rôznymi doplnkami výživy, meraniami ale aj odborným výkladom.

Po prvý krát sa v Michalovciach predstaví Slovenská Vegánska Spoločnosť z Bratislavy, ktorá svojimi odbornými prednáškami predstaví život a stravovanie bez mäsa, jeho benefity ale aj etický význam tohto životného štýlu. Ich prednášok sa môžete zúčastniť v samostatnej miestnosti na poschodí, kde vám radi odpovedia na vaše otázky počas oboch dní výstavy. Tento celosvetový fenomén zmeny vnímania stravy je trendom, ktorý má veľký vplyv na zdravie a vývoj a podlieha mu čoraz viac ľudí.

Ak Vás naopak baví KÁVA a neviete odolať jej podmanivej vôni, priestor OC Tržnica vám ponúka niekoľko kaviarenských miest. Na svoje si prídu aj návštevníci, ktorý hľadajú módu, služby alebo dobré jedlo. Tržnica je miesto, kde si jednoducho vyberiete a strávite celý deň.

Čo je tou dobrou správou? Pre vás všetkých, ktorí sa rozhodnete navštíviť 4. ročník Výstavy Zdravie & Krása, je vstupné ZADARMO.

Diskusia k článku