Potrebujete si požičať peniaze už do pár hodín? Založte svoje auto!

Žijeme v dobe, kde sú pôžičky bežnou súčasťou nášho života. Žijeme na dlh. Ak chceme vlastné bývanie, potrebujeme hypotéku. Ak chceme nové auto, berieme ho na lízing. Nový televízor berieme na splátky.

A nie je na tom nič zlé, pokiaľ sme schopní pôžičku splácať.

No čo ak si potrebujete peniaze požičať rýchlo a na krátku dobu? Čo ak ste dočasne bez peňazí a potrebujete toto obdobie prekonať?

V banke je pôžička beh na dlhú trať. Potrebujete jej dokázať vašu platobnú schopnosť. Odhaliť vaše registre a príjmy. A to trvá čas.

No existuje lepšia alternatíva, ako si peniaze požičať už do pár hodín.

Založte svoje auto v auto záložni

Auto záložňa poskytuje krátkodobé pôžičky každému, kto vlastní automobil.

Bez zbytočného overovania a zdĺhavého papierovania. Stačí spĺňať dve podmienky.

Váš automobil nesmie byť starší, ako rok výroby 2010. A musí byť výhradne vo vašom vlastníctve. Čo znamená, nesmie mať iné záložné právo ako je lízing alebo úver.

Ide o krátkodobú pôžičku v trvaní do 4 týždňov. S možnosťou predĺženia na 6 týždňov.

Preto je to ideálne riešenie na prekonanie dočasnej finančnej tiesne. Keď napríklad čakáte za výplatou, alebo za vyplatením faktúr a potrebujete naďalej fungovať.

Alebo ak vám vyskočili nečakané výdaje a k peniazom z poisťovne, banky a pod. sa dostanete neskoro.

Požičané peniaze dostanete jednorazovo, už do pár hodín od prvého kontaktu. A v dobe splatnosti ich jednorazovo vyplatíte. Ak sa teda s auto záložňou nedohodnete inak.

Po dobu trvania pôžičky ostáva váš automobil ako záloha v úschove auto záložne. Vozidlo je strážené a nepretržite monitorované kamerovým systémom. A tento kamerový záznam vám bude na požiadanie vydaný ako dôkaz, že s autom nebolo manipulované.

Vyplatením pôžičky zmluva zaniká a svoje auto dostávate okamžite naspäť. Pôžičku môžete dokonca vyplatiť aj skôr a to bez storno poplatkov.

Akú sumu si môžete požičať?

Veľká výhoda je to, že si môžete požičať takú sumu, akú potrebujete. Od pár stoviek eur až do výšky 60% z trhovej hodnoty vášho vozidla.

Pri založení vozidla s vysokým cenovým ohodnotením to môže byť naozaj slušná suma.

Hrubý cenový odhad dostanete už po telefóne. No presnú sumu sa dozviete pri obhliadke, kde odborný pracovník auto záložne cenovo ohodnotí vaše vozidlo.

Ak chcete využiť služby auto záložne, viac informácii a kontaktné údaje nájdete na webe zalozimauto.sk.

 

 

Diskusia k článku