Neviete koho voliť? Voľte Zemplín

Na Zemplíne žijú úžasní pracovití ľudia, je nás približne 500.000, no politici na to zabúdajú a denno-denne nás konfrontujú so skutočnosťou, ako Zemplínčanov pripraviť o to najcennejšie čo v živote máme, kruh rodiny. Ľudia pre zlú politiku opúšťajú svoje domovy a sťahujú sa za prácou na západ.

Sú 4 typy ľudí ktorí vstupujú do politiky. Prvým sú veční úradníci ktorí sa chcú zašiť v teplej kancelárii so stabilným platom a žiadnou zodpovednosťou. Druhým sú špekulanti obchodníci, ich záujem je len sa naviazať na štátne zákazky bez ohľadu na prínos spoločnosti a vycicať štátny rozpočet. Tretím sú tí najnebezpečnejší bažiaci po moci, dokážu prechádzať cez mŕtvoly a vedome ničiť ľudské osudy a osudy tisícok rodín. Skončím ale pozitívne, poslednou skupinou sú úprimní ľudia so zámerom v politike pomôcť. Ľudia ktorí sa z novinárov, podnikateľov, umelcov, ekonómov, inžinierov a ďalších profesií vykryštalizovali na tých, čo chcú zmeniť Slovensko k lepšiemu. Obetujú svoje spoločenské postavenie, prácu, kontakty, priateľov a to najbolestivejšie čas pre rodinu, aby všetok svoj čas zanietene venovali politike.

Región Zemplín​, práca na Zemplíne a spokojný život na Zemplíne s kompletnou rodinou, to sú pre mňa kľúčové hodnoty. Preto je veľmi dôležité aby sme mali silné zastúpenie politikov zo Zemplína, to bol aj môj dôvod prečo som vstúpil do politiky. Nulová tolerancia korupcie, menej štátnych regulácií, koniec šikany štátu, kvalitné zdravotníctvo, školstvo s motiváciou, to sú všetko hodnoty, ktoré som našiel v strane Sloboda a Solidarita, v strane bez jedinej korupčnej kauzy, komunistov a eštebákov.

Je to zoskupenie profesionálov, odborníkov, ľudí, ktorí robia úprimne politiku s jasným cieľom.

Aby sa na Zemplíne oplatilo pracovať, podnikať a žiť

Svoje 21 ročné skúsenosti z oblasti, IT technológií, telekomunikácií, dopravy, architektúry, urbanizmu a manažérstva chcem odovzdať ďalej práve prostredníctvom politiky a dobrých riešení pre všetkých.

Radovan Geci
okresný predseda SaS Michalovce
kandidát na poslanca do NR SR za stranu SaS č.38

Diskusia k článku