Nový trend na Zemplíne. Napadol ho motorovou pílou

intropolicia

Vo štvrtok (8.4.) popoludní boli policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky vyslaní preveriť hodnovernosť oznámenia, ktoré hovorilo o zranení osoby motorovou pílou v Michalovciach.

     Po príchode na miesto PMJ-čkari zistili, že pred jednou z obytných michalovských bytoviek po predchádzajúcej vzájomnej slovnej potýčke 30-ročný muž s naštartovanou motorovou pílou napadol 20-ročného mladíka, potom s ňou pobehoval po ulici, až nakoniec vbehol do obytného bloku. Zranený mladík sám odišiel na lekárskej ošetrenie do nemocnice a podľa predbežného vyjadrenia lekárov sa zo zranení bude liečiť viac ako 42 dní.

     30-ročného Dávida, ktorý aj s motorovou pílou vbehol do obytného bloku, policajti našli a obmedzili na osobnej slobode. Na svoj „ortieľ“ si počkal v cele policajného zaistenia. Po zhromaždení a vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov policajný vyšetrovateľ v Michalovciach Dávida obvinil z trestného činu ublíženia na zdraví, a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov.

Diskusia k článku