Zamestnanci ARRIVA Michalovce obnovili náter na lávke pre chodcov na Močarianskej ulici   

Dobrovoľníci zo spoločnosti ARRIVA Michalovce obnovili náter oplotenia na lávke pre chodcov, ktorá vedie ponad železničnú trať na Močarianskej ulici v Michalovciach. Zamestnanci a manažéri spoločnosti, ktorá zabezpečuje prímestskú aj mestskú dopravu v Košickom samosprávnom kraji potvrdili, že im naozaj záleží na prostredí, v ktorom žijú a pracujú.

Najväčšie dobrovoľnícke podujatie v Strednej Európe pod názvom Naše Mesto podporilo počas dnešného dňa až 200 zamestnancov zo všetkých spoločností ARRIVA na Slovensku.

ARRIVA Michalovce sa aj tento rok pridala k svojim kolegom z ostatných spoločností, ale tiež k desiatkam ďalších organizácií a firiem, ktorým ich mesto či región nie sú ľahostajné. Do dobrovoľníckych aktivít v rámci 16. ročníka podujatia sa ARRIVA zapojila v spolupráci s Nadáciou Pontis, s ktorou ju spája viacero dobročinných aktivít nielen komunitného charakteru. Zamestnanci najväčšieho autobusového prepravcu sa v tento deň rozhodli prispieť k vyčisteniu, skrášleniu a zlepšeniu miest v regiónoch, v ktorých zabezpečuje verejnú dopravu.

„Našim zamestnancom záleží na regiónoch a mestách, v ktorých žijú a pracujú. Práve preto je podujatie Naše Mesto jedinečnou príležitosťou, ako  priamou podporou aktívne pomôcť tam, kde je to potrebné. Som hrdý na každú jednu kolegyňu a kolegu zo spoločnosti ARRIVA, ktorí sa rozhodli pomôcť a zapojiť a nepochybujem, že ich pomoc ocení aj celá komunita,“ uviedolLászló Ivan, generálny riaditeľ spoločností ARRIVA na Slovensku.

„Ďakujem našim kolegyniam a kolegom, ktorí sa aj tento rok rozhodli pomôcť svojmu mestu i komunite a urobiť tak niečo prospešné. Už od skorého rána usilovne čistili a následne natierali oplotenie, aby mu vrátili príjemný vzhľad. Teší ma, že naši zamestnanci zo spoločnosti ARRIVA majú srdce na správnom mieste a nie je im ľahostajné mesto, v ktorom žijú či pracujú. Nepochybujem o tom, že túto ich aktivitu ocení aj miestna komunita,“ povedal generálny riaditeľ ARRIVA Michalovce Gejza Sačko.

Diskusia k článku