Zemplínska Šírava bude toto leto poriadne rocková

Zemplínska Šírava okrem toho, že je dlhé roky presláveným turistickým miestom, ponúka svojim návštevníkom veľa možnosti kultúrneho vyžitia sa. Tohto roku posilní svoje miesto na festivalovej mape Slovenska. V auguste bude Amfiteáter Zemplínska Šírava prvýkrát hostiť legendárny ROCK POD KAMEŇOM. Jeden z najväčších našich festivalov sa po osemnástich rokoch z RO Sninské rybníku ku slovenskému moru.

     ,, Sme radi, že sa nám podarilo takýto dlhoročne úspešný projekt dotiahnuť k nám na Šíravu. Pevne veríme, že sa nám všetkým podarí vytvoriť dlhoročnú tradíciu, ako to bolo v Snine. ROCK POD KAMEŇOM bude vrcholom kultúrneho leta nielen na Šírave, ale na celom východnom Slovensku.  Uskutoční sa v dňoch 12. a 13. augusta. Tohtoročný festivalový program bude pestrý a plný nielen hviezd domácej hudobnej scény, akými sú napríklad PETER NAGY a TUBLATANKA, ale bude obohatený aj o svetovo známe rockové a metálové hviezdy ako sú TARJA, DESTRUCTION, KORPIKLAANI, RHAPSODY OF FIRE, ZDOB SI ZDUB a INFECTED RAIN“ povedali organizátori festivalu a doplnili ,, Chceli sme dať tento rok dať o niečo väčší priestor aj slovenským kapelám, ktoré sa k nám radi vracajú rok čo rok a preto sme sa rozhodli urobiť hudobný predkŕm v podobe festivalu ROCK POD KAMEŇOM WARMUP, ktorý sa uskutoční v piatok 8. júla na Amfiteátri Zemplínska Šírava.“

Môžete sa tešiť na THE SPANTS z Humenného či THE NOW zo Sniny. Svoje zastúpenie na festivale bude mať aj maďarský pop-rock v podobe kapely ANTARES z Budapešti. Najväčšími hviezdami WARMUPu bude legendárne INEKAFE, HEĽENINE OČI a POLEMIC, ktorý predvedie exkluzívnu spoločnú šou spolu s MEDIAL BANANA, ktorí vystúpia na šíravskom amfiteátri vôbec po prvý krát.

Diskusia k článku