Pri dopravnej nehode v okrese Trebišov sa ťažko zranili tri osoby

Včera (06.08.2022) okolo 12.50 hod. došlo v trebišovskom okrese k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zranil vodič a dvaja spolujazdci.

Podľa doterajších zistení  viedol 45-ročný vodič z okresu Trebišov osobné motorové vozidlo zn. Volkswagen Sharan po štátnej ceste č. III/3652 v smere jazdy od obce Bačkov k Bačkovskej ulici v meste Sečovce, pričom pri prejazde miernej ľavotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky. Následne s vozidlom zišiel z cesty, kde narazil do cestnej priekopy. Po náraze bolo vozidlo vymrštené do vzduchu a po páde zostalo stáť na streche.

Pri dopravnej nehode podľa predbežných lekárskych správ vodič a jeho dvaja spolujazdci vo veku 30 a 47 rokov (obaja z okresu Trebišov) utrpeli ťažké zranenia. Vzhľadom na spôsobené zranenia nebolo možné u vodiča vykonať dychovú skúšku, preto mu bol odobratý biologický materiál na zistenie požitia alkoholu.

Dopravní policajti miesto udalosti dôkladne zadokumentovali a cesta bola uzavretá na nevyhnutne potrebný čas. Príslušníci PZ riadili cestnú premávku a dopravu odkláňali na obchádzkové trasy.

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti a presná príčina dopravnej nehody bude predmetom ďalšieho vyšetrovania.     

Diskusia k článku