ARRIVA odštartuje veľký prieskum spokojnosti cestujúcich na celom Slovensku

Pri príležitosti Dňa bez áut (22. 9.) odštartuje spoločnosť ARRIVA na celom Slovensku už tretí ročník veľkého prieskumu spokojnosti cestujúcich. V online prieskume, ktorý potrvá do 22. decembra, budú môcť cestujúci odpovedať na 12 otázok a vyhrať atraktívne ceny.

Otázky sa týkajú kvality dopravných služieb, ktoré spoločnosti ARRIVA poskytujú v prímestskej aj mestskej doprave v 5 slovenských krajoch a 17 mestách. Cestujúci, ktorí sa zapoja do prieskumu, sa môžu zároveň zaregistrovať do súťaže, v ktorej budú každý mesiac vyžrebovaní 15 výhercovia atraktívnych cien.

„Náš prieskum zámerne spúšťame na Deň bez áut – sme totiž presvedčení, že kvalitná verejná doprava dokáže ľudí motivovať k tomu, aby nechali svoje autá doma. Preto nám veľmi záleží na spokojnosti našich cestujúcich a pravidelne sa pýtame na ich skúsenosť s našou prácou. Je to pre nás dôležitá spätná väzba, vďaka ktorej si ARRIVA udržiava pozíciu lídra na slovenskom trhu. Aj pre našich objednávateľov verejnej dopravy, teda mestá a samosprávne kraje, sú tieto informácie dôležité, pretože im pomáhajú lepšie definovať rozsah a kvalitu objednávaných služieb,“ zdôraznil László Ivan, generálny riaditeľ spoločností ARRIVA na Slovensku.

Do prieskumu sa môže zapojiť každý, kto využíva služby spoločností a do 22. decembra 2022 vyplní dotazník na stránke www.arriva.sk/prieskum. Otázky sú zamerané na hodnotenie kvality vozidlového parku, na spokojnosť s dostupnosťou informácií či dodržiavanie odchodov a príchodov autobusov, frekvenciu spojov, čistotu a poriadok v autobusoch, ale aj na komunikáciu a správanie vodičov.

Respondenti, ktorí sa rozhodnú vyplniť dotazník, sa môžu zaregistrovať do žrebovania o zaujímavé ceny. Stačí zadať e-mailovú adresu a súhlasiť s podmienkami súťaže. Na začiatku novembra, decembra a januára vyžrebujeme vždy 15 výhercov, ktorí dostanú jednu z troch cien – elektronickú čítačku kníh, bezdrôtovú skladaciu počítačovú myš alebo izolovanú nerezovú termosku s logom spoločnosti ARRIVA. Účasť v žrebovaní, samozrejme, nie je povinná a dotazník možno odoslať aj anonymne,“ dodáva Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.

Vďaka podpore objednávateľov verejnej dopravy budú môcť cestujúci počas Dňa bez áut využiť bezplatnú dopravu v autobusoch ARRIVA v prímestskej autobusovej doprave v Žilinskom a Trnavskom kraji, ale aj v MHD v mestách Trnava, Senica, Piešťany, Hlohovec, Nové Zámky, Levice, Šaľa, Štúrovo, Komárno, Šurany, Šahy a Zlaté Moravce. V Košickom samosprávnom kraji budú môcť obyvatelia cestovať prímestskou autobusovou dopravou v celom kraji len za symbolickú cenu 0,20 eur za každých začatých 50 km.

Diskusia k článku