Hrozné: Muž dobodal ženu v Michalovciach!

Dnes (1.1.) krátko po 6.30 h došlo v Michalovciach k násilnej trestnej činnosti. Niekoľko bodných rán, ktoré utrpela 46-ročná Michalovčanka, bolo nezlučiteľných so životom a na mieste im podľahla.

Ihneď po oznámení skutku boli na miesto vyslaní príslušníci rôznych útvarov v pôsobnosti michalovského okresného riaditeľstva, ktorí túto novoročnú tragickú udalosť nielen zadokumentovali, ale po páchateľovi skutku začali intenzívne pátrať. Počas vyšetrovania budú zabezpečené aj kamerové záznamy z blízkeho okolia, kde k udalosti došlo, ktoré budú policajti vyhodnocovať a analyzovať. Osoba, ktorá sa dopustila tohto skutku, doposiaľ stotožnená nebola.

Vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý po vykonaní nevyhnutných prvotných procesných úkonov začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V súčasnej dobe naďalej prebiehajú potrebné procesné úkony, preto bližšie informácie poskytneme až keď to procesná situácia dovolí.

Diskusia k článku