Regionálna autobusová doprava na Zemplíne prechádza od pondelka na prázdninový režim

Od pondelka 1. júla až do soboty 31. augusta budú autobusy spoločnosti ARRIVA, ktoré zabezpečujú regionálnu dopravu na Dolnom Zemplíne, premávať v prázdninovom režime a počas voľných dní v sviatočnom režime.

Letné mesiace júl a august sú obdobím letných školských prázdnin, kedy zároveň mnoho ľudí čerpá dovolenky. Tomu sa každoročne prispôsobuje aj frekvencia spojov v regionálnej autobusovej doprave. Prázdninový režim preto ovplyvní predovšetkým ranné spoje, ktoré počas školského roka využívajú žiaci základných a stredných škôl. V cestovných poriadkoch o tom informujú značky uvedené pod číslom spoja.

„Chceme upozorniť našich cestujúcich, aby najmä v prvých prázdninových dňoch venovali viac pozornosti značkám v cestovných poriadkoch. Niektoré zmeny sa totiž môžu týkať aj spojov, ktoré využívajú napríklad pri ceste do práce,“ povedal Peter Stach, hovorca spoločností ARRIVA na Slovensku.

Počas letných prázdnin bude pokračovať aj rozšírená preprava cyklobusmi vybavenými nosičmi bicyklov na linkách číslo 809401 na trase  Košice – Remetské Hámre a späť a 809409 na trase Sobrance – Remetské Hámre a späť. Prepravu bicykla  si môžete rezervovať na telefónnom čísle dispečingu spoločnosti +421 905 931 945, najneskôr do 15:00 pred dňom cykloprepravy. 

Podrobné informácie o cestovných poriadkoch, prijatých zmenách a poskytovaných službách, ale aj o čipových kartách a výhodách ich používania, majú cestujúci možnosť získať aj prostredníctvom e-mailu na adrese informacie@arriva.sk alebo na linke zákazníckej podpory +421 915 733 733 od 8:00 do 20:00 každý deň vrátane víkendov a sviatkov. Cestujúci sa tiež môžu prihlásiť na odber noviniek na internetovej stránke www.arriva.sk/newsletter.

Pridaj komentár