Malajzia 21 – MFK Zempl9n Michalovce 1:0

 

Na záver prehra s Malajziou

Hoci futbalisti Michaloviec oficiálne ukončili tohtosezónne pôsobenie v prvej lige už v sobotu súbojom v Trenčíne, definitívnu bodku za minulým ročníkom dali v utorok zápasom s reprezentáciou Malajzie do 21 rokov, ktoré sa uskutočnilo v Zlatých Moravciach. Na záver sa MFK Zemplín rozlúčil prehrou.

 

Michalovce nastúpili bez viacerých hráčov základnej zostavy, medzi ktorými chýbali Ruskovský, Ľubarskij, Pillár, Šitov, Jevľanov či Gamkrelidze, ale k dispozícii neboli ani viacerí talentovaní dorastenci, ktorí hrali v utorok mládežnícky súboj v Stropkove. Aj napriek tomu, že išlo o priateľský súboj, hra mala solídne tempo, a oba tímy si v prvom polčase vypracovali po dve gólové šance. Do čierneho sa však trafil až v 48. minúte Malajzijčan Abdul Shukur. A potom prišiel tlak Michaloviec, ktoré si vypracovali šesť čistých možností, ale Zahradník, Sninský, Viskup či striedajúci Tatar nemali presnú mušku. Strelecké trápenie teda zabránilo dosiahnuť Michalovciam lepší výsledok…

Malajzia „21“ – Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 48. Abdul Shukur.

ŽK: Mižík.
Rozhodca: Hádek
50 divákov.

Zostava MFK ZEMPLÍN: M. Žofčák – Blahuta, Vajda, Mižík, D. Pyrka – Uhľár, Pavlovčák, Viskup (53. Hreško), Zahradník – Sninský, Seman (80. Tatar).

Zdroj:  MICHAL1.sk

Pridaj komentár