Kompletný program Zemplínskeho jarmoku

Mesto Michalovce v tomto roku oslavuje 780 rokov od prvej písomnej zmienky o meste a súčasťou týchto osláv bude aj obľúbený Zemplínsky jarmok. V tomto roku vás pozývame na jeho ročník, ktorý sa bude konať 16. a 17. augusta a opäť prinesie bohatú ponuku, v ktorej si každý
nájde to svoje.

Uličky mesta budú žiť jarmočnou atmosférou už od piatkového rána. Oficiálne otvorenie je naplánované o 10.00 hod. Po vztýčení vlajky mesta Michalovce pred mestským úradom bude nasledovať jarmočné požehnanie. Súčasťou otvorenia na tribúne pri mestskom úrade bude aj uvedenie publikácie Michalovce 1244 – 1944. Atmosféru slávnostného otvorenia dotvoria folklórne skupiny Mihaľovčan a Klubovanka.

Program na tribúne bude pokračovať detským predstavením Zlatý rybka v podaní Divadla Portál.
O 15.30 hod. vystúpi divadlo Cililing s hrou Prsteň prianí. V tom istom čase sa na Námestí slobody budú schádzať jazdci na svojich dvojkolesových strojoch a chystať sa na spanilú jazdu, ktorá povedie cez námestie smerom na Zemplínsku šíravu. Na tribúne pri mestskom úrade bude medzitým pokračovať kultúrny program. V čase od 17.00 hod. postupne vystúpia spevácka skupina Ivanovci a folklórna skupina Ondavčanka, po nich sa predstaví kapela ŽOJCO & STF BAND a skupina LOJZO. Bodku za piatkovým programom urobí o 20.00 hod. profesionálna tanečná skupina Old School Brothers.

Pridaj komentár