Zemplín: Vypátrali zlodejov, vykradli Fast Food, potraviny, sklady aj garáž

intropolicia
 
16-ročný Jaroslav, 17-ročný Marián, 24-ročný Miroslav a 30-ročná Božena, všetci z Michaloviec, sa z piatka na sobotu (15.2.2014) na ulici Š. Kukuru v Michalovciach, vlámali do skladu. Zo skladových priestorov odcudzili penové injektory, bundu s logom spoločnosti, pracovné topánky, tucet fliaš vína, dve fľaše tvrdého alkoholu, rôzne elektrické náradie a káble, navigačný systém, zateplené a poškodil oplachový nadstavec /škoda 1.050,- eur/.
 
Tí istý štyria Michalovčania sa pokúsili v piatok v popoludní (14.2.2014) na tej istej ulici v Michalovciach, vlámať do ďalšieho skladu. Vypáčili kovovú mrežu zabezpečujúcu vchodové dvere do skladu a následne chceli vypáčiť samotné dvere, čo sa im nepodarilo /škoda poškodením 100,- eur/.
 
Všetci štyria Michalovčania sú z obvinení aj z ďalšej krádeže, kedy sa piatok (14.02.2014) vo večerných hodinách spolu s ďalším maloletým (12) na ulici Š. Kukuru v Michalovciach, vlámali do garáži. Odcudzili dve bezpečnostné vložky zámku /škoda 30,- eur/.
 
19-ročný Dávid zo Sobraniec sa v auguste 2013 na Tyršovej ulici v Sobranciach, násilím vošiel do chodby obytného domu, kde následne na držiaku hasiaceho prístroja rozbil sklenenú výplň a  odcudzil práškový hasiaci prístroj /škoda 90,- eur/.

            Za krádeže všetkým obvineným hrozí v prípade dokázania viny až dvojročné väzenie, u mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Pridaj komentár