Žiadosť o pomoc pri stotožnení osoby, ktorá vykonáva výber z bankomatu

13
Uvedenú sumu uhradil v dvoch splátkach na bankový účet, no k poskytnutiu pôžičky nedošlo. Neznáma osoba opätovne od poškodeného muža požadovala zaplatenie prvých dvoch splátok v celkovej výške 215 eur, ktoré poškodený muž v ten istý deň uhradil na rovnaký bankový účet. Do dnešného dňa však poškodenému mužovi nebola poskytnutá požadovaná pôžička vo výške 6.000 eur, pričom doposiaľ neznámy páchateľ vylákal sumu 495 eur hoci vedel, že poškodenému mužovi pôžičku neposkytne. Polícia zistila, že majiteľom účtu, na ktorý zaslal peniaze poškodený muž zo Spišskej Novej Vsi, je mladý Trebišovčan.
Ten uviedol, že účet v banke si zriadil na požiadanie neznámeho muža v Michalovciach, ktorý mu mal sprostredkovať prácu v zahraničí. Tomu odovzdal všetky podklady k účtu za to, že mu vybaví pracovné povolenia. Potom sa už neznámy muž neukázal.
12
Polícia disponuje kamerovým záznamom z bankomatu v Sečovciach, ktorý zachytáva doposiaľ nestotožnenú osobu, ktorá v máji tohto roka vykonáva dva výbery v celkovej výške 1.100 eur z toho istého bankomatu z účtu, ktorého je majiteľom mladý Trebišovčan. Ide o muža, ktorý mal oblečené tmavé tričko a následne tmavú mikinu zn. Adidas. Vzhľadom na to, že sa polícii doposiaľ nepodarilo zistiť osobu, ktorá vykonáva výber z bankomatu, žiadame touto cestou o zverejnenie fotografií nestotožnenej osoby v médiách a tým o pomoc verejnosť. Ak spoznali tohto muža, aby to oznámili na ktoromkoľvek policajnom útvare, resp. na známom telefónnom čísle 158 a pomohli tak polícii zistiť páchateľa tohto skutku. 
111

Pridaj komentár