DORAST: Michalovce – Pov. Bystrica 3:2 p.p.

 

 

DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p. DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p. DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p. DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p.
DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p. DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p. DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p. DORAST: HK Mládež Michalovce - HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p.
   foto: L.B.

 

 

2. kolo nadstavbovej časti – 1.liga dorastu

HK Mládež Michalovce – HK 95 Považská Bystrica 3:2  p.p.

po tretinách (0:0, 1:1, 1:1 – 1:0)

 

 

Nedeľňajší zápas, bol oproti tomu zo soboty podstatne napínavejší.  Napriek tomu, že domáci aj hostia mali na svojich hokejkách veľké množstvo šancí, až do 54. min. bol stav 1:1. V 54. min. hostia zásluhou Bubelu preklopili misku váh na svoju stranu. (1:2) Domáci zvýšili na dôraze a viac sa tlačili pred bránu hostí.  Povzbudzovaní domácim publikom neprestávali veriť vo svoj úspech a táto snaha sa im aj vyplatila. 30 sekúnd pred koncom za domácich vyrovnal Hiňďoš (2:2).  Z predĺženia neubehlo ani 30 sekúnd a  Murat Hasani gólom rozhodol o víťazstve domácich. 

 

napísal: L.B:

 

 

 

Tréner HK Mládež Michalovce D. Kapusta:

 

Barážové zápasy sú tak ako som počítal oveľa náročnejšie. Včera sme dostali hneď v prvej minúte gól, no nakoniec sme Prievidzu dokázali prevalcovať. Ten dnešný zápas nebol ani tak o kvalite, ako o nadšení z oboch strán. Súper mal veľa vyložených šancí, ktoré nepremenil. V druhej tretine sme však zahodili toľko šancí, až mám pocit, že sme trochu urazili šťastenu. 30 sekúnd pred koncom sme prehrávali 1:2, no nakoniec sme to dokázali vyrovnať a vyhrať gólom v predĺžení. Čas ukáže, či sme dnes dva body získali, alebo jeden bod stratili. Uvidíme, či nám v konečnom hodnotení práve ten jeden bod nebude chýbať.

Čo Vám napovedali prvé zápasy o kvalitách posilneného mužstva?

 

Mali sme sľúbeného ešte jedného hráča a brankára, ale neuvoľnila ich Spišská Nová Ves. Včera sa nám zranil Bánovský , takže tá prvá päťka trochu stratila na svojej súdržnosti a sile. Verím tomu, že sa bude rozhodovať, keď budeme hrať doma s Topoľčanmi a s Dubnicou. Že budeme kompletní aj s tými hráčmi, ktorých sme mali sľúbených do baráže. Žiaľ okrem Bánovského, ktorý je už do konca sezóny mimo hry.


Topoľčany aj Dubnica vstúpili do nadstavbovej časti vysokými víťazstvami. Dá sa z týchto výsledkov niečo vyčítať?

Tušil som, že Topoľčany a Dubnica  budú favoritmi  tejto baráže. Neznamená to však, že Michalovce a Prešov im niesu rovnocennými súpermi. Každý zápas sa rozhoduje na ľade.  Tie výsledky niesu až tak smerodajné. Humenné trápia zdravotné problémy a Žiar nastúpil s 13 hráčmi. Verím, že o našom postupe budeme rozhodovať doma, na domácom ľade. Dúfam, že aj na zápasy s Topoľčanmi a Dubnicou nás príde opäť podporiť 400-500 divákov a vyburcuje hráčov k výkonu.

 

Pripravil L.B.

Góly Michalovce:
35:32 – Patrik Huňady ( Murat Hasani, Patrik Blahuta)
59:29 – Matej Hinďoš ( Peter Boltun, Richard Mašlanka)
60:23 – Murat Hasani ( Patrik Huňady)

Góly  Považská Bystrica:
28:20 – Ivan Krúpa ( Denis Boško) – presilová hra o 1 hráča
53:20 – Miloš Bubela ( Denis Boško)

Štatistiky:
Strely na bránu: 28:36
Zásahy brankárov: 34:25
Vylúčenia: 3:6
Trestné minúty: 6:12
Presilové hry: 0:1
Oslabenia: 0:0

Zostava HK Mládež Michalovce:

Pavol Borko, Patrik Blahuta, Lukáš Onuška, Murat Hasani, Ľuboš Fajčák, Patrik Huňady, Slavomír Georgiev, Boris Giba, Lukáš Bittó, Branislav Uličný, Martin Schnelly, Patrik Gavura, Lukáš Jenčo, Matej Hinďoš, Richard Mašlanka, Peter Boltun, Ján Halajčík, Milan Hricik, Eren Hasani, Patrik Stopka

       
Zostava HK 95 Považská Bystrica:

David Bačikovský, Samuel Kocian, Róbert Hošták, Andrej Majerik, František Bednár, František Koleno, Ivan Krúpa, Martin Nemčík, Matej Prešnajder, Miloš Bubela, Denis Boško, Rastislav Vojtyla, Ján Dubeň, Jakub Kostelanský, František Čičala, Matej Vavrek, Michal Mišík

Rozhodcovia: Halecký Miroslav, Beňuška Peter, Bogdaň Andrej
Návšteva:
400 divákov

 
štatistiky zdroj : HK Dukla Michalovce

 

Diskusia k článku