Hľadal zlato, našiel zdravie

dedo

Moderný zlatokop a geológ Jim Humble častokrát putoval oblasťami zamorenými maláriou. Spolu so spolupracovníkmi sa s ňou príležitostne dostával do tesného kontaktu na  miestach, kde bolo akékoľvek moderné lekárske ošetrenie absolútne nedostupné. Za týchto extrémnych okolností pri jednej príležitosti zistil, že cez ústa  podaný zriedený roztok  prostriedku bežne  predávaného k dezinfekcii pitnej vody je vysoko účinný a pri liečbe malárie mu zachránil život. Malária je vysiľujúce infekčné horúčkovité ochorenie podobné chrípke, ktoré sa vám každé 2-3 dni stále znovu vracia. Na maláriu ročne trpí a zomiera 3 milióny ľudí, prevažne detí.


Tento človek motivovaný vlastným zachraneným životom , sa pustil do pátrania, aby sa o kysličníku chlóru dozvedel všetko, čo je možné o ňom vedieť. Svojimi zisteniami priniesol svetu veľmi účinnú látku, ktorá dokáže  stimulovať  imunitný systém ľudí i zvierat takým spôsobom, že zdolá takmer každú chorobu vo veľmi krátkom čase. Túto látku nazval, dnes už celosvetovo známou značkou MMS /Miracle Mineral Solution – Zázračný Minerálny  Roztok/. MMS sa v krátkom čase stal najúžasnejšou „metlou“ na všetky známe nákazy a choroby ľudstva a pritom to nie je žiadny liek. Oným zázračným minerálom je chemická zlúčenina chloritanu sodného NaClO2, z ktorého sa zlúčením s roztokom kyseliny citrónovej získava chlordioxid.

Ľudia užívajúci zázračný minerálny roztok, sa svojich chorôb nezriedka zbavia behom troch dní. Všetky doterajšie ťažkosti jednoducho zmiznú. Keby pacientov v nemocniciach ošetrili MMS, mohla by  viac ako polovica ísť domov už behom týždňa a zvyšok asi do mesiaca. Ako je to možné, že zdravotníctvo, ktoré ho už vyše 100 rokov  používa k dezinfekcii nemocničných chodieb, operačných stolov a všetkého ich vybavenia, nedokáže  využiť tohto mocného zabijáka  patogénov k bezpečnej likvidácii baktérií i vírusov v ľudskom tele? O tom je životný príbeh tohto statočného muža, ktorý na vlastnej koži zistil čo to znamená pustiť sa do predom prehratého boja s takzvanou „bielou mafiou“, skrytou za výrobcami liekov a ich špecializovanými multimiliardami živenými farmaceutickými laboratóriami.

Jim Humble poučený osobnými skúsenosťami, že pokiaľ niekto nemá milión či miliardy, aby týmito peniazmi niečo preukázal, nemá akákoľvek myšlienka či vynález na poli medicíny šancu preniknúť na svetlo sveta. Takto vyvinutá „vedecká metóda“ , presadzovaná a hýčkaná výrobcami liekov je sitom, cez ktoré neprejde čokoľvek,  čo by pomohlo státisícom obyčajných ľudí, ktorí by boli zbavení utrpenia a vyliečení z  mnohých strašných chorôb akými sú napríklad rakovina. Ako hovorí Jim, „raz, ale to už tu dlho nebudem, svet pochopí, že ho lekárska veda dobre cez sto rokov držala v klepetách neinformovanosti. Aj keď celý svet vedel, že  je menej než 3% nádeje na úspech, milióny chorých ľudí pripustili, aby na nich prevádzali bezúčelné chirurgické zákroky, nechali sa otravovať syntetickými jedmi a radiáciou, pretože ľudia pri moci nehľadeli na ich záujmy ale svoj biznis“.

To všetko len preto, že „božstvám“ nad vedou okolo lekárskych drog, sa podarilo  presvedčiť svet, že na nevedecké údaje sa nikdy nedá spoľahnúť.  Podobne ako keď Dr. Koch v dvadsiatych rokoch minulého storočia preukázateľne vyliečil  100 tisíce  prípadov rakoviny, bolo proti nemu začaté konanie a k súdu prišli stovky ľudí ochotných pod prísahou potvrdiť, že ich vyliečil z rakoviny, sudca  odmietol vypočuť ktoréhokoľvek z nich, lebo by to bolo „nevedecké“.   Takisto aj Jim Humble zažil  prípady, keď boli stovky ľudí  vyliečených z rakoviny  ochotných prísť to dosvedčiť na súd, a sudca poučil porotu /v USA/, aby ich svedectvu nevenovali pozornosť, pretože ide o dôkaz  nezodpovedajúci  „vedeckej metóde“.

Pýtam sa preto, v čom je nevedecká metóda , ktorá je úplne racionálna a v súlade so zdravým rozumom? Je predsa známe, že na okysličovadlá je citlivá celá rada choroboplodných organizmov. Rôzne zlúčeniny patriace medzi  kysličníky chlóru , ako je napríklad chlornan sodný a chlordioxid, sú už takmer  od nepamäti všeobecne využívané ako dezinfekčné prostriedky. Príkladom sú  peroxid vodíka, ozón, ultrafialové žiarenie, hyperbarický kyslík, jód a manganistan draselný. Ich mechanizmus pôsobenia je na biochemickej úrovni. Oxidanty sú atómy alebo molekuly, ktoré „nasávajú“ elektróny. Atómom alebo molekulám, ktoré  elektróny oxidantom prepožičiavajú hovoríme reduktanty.

Aby sme priebeh oxidačného procesu  správne pochopili, je nutné vedieť, že  všetky častice hmoty v celom vesmíre držia pohromade elektróny. Akonáhle z nejakej substancie  odstránime elektróny, látka sa rozpadne a v podstate zanikne. Chlordioxid však v tele paradoxne ľahko rozkladá len všetky patogénne organizmy, vrátane baktérií, kvasiniek, pliesní a parazitov. Behom  reakcie sa patogény  rozložia a zaniknú bez toho , aby po sebe zanechali čokoľvek okrem neutralizovaných  častíc, ktoré sa z tela ľahko vylúčia.

Bolo tiež zistené, že mnohé okysličovadlá pri občasnom vnútornom použití v malých dávkach pôsobia ako mocné stimulátory imunity. Podobný účinok má vystavenie živej krvi ultrafialovému žiareniu. Tieto liečebné postupy spúšťajú a využívajú prirodzený fyziologický mechanizmus, ktorý primäje periférne biele krvinky k rýchlemu uvoľňovaniu cytokínov. Tieto cytokíny slúžia ako varovný signál k zmnoženiu bunečného útoku proti patogénom a súčasne potláčajú alergické reakcie. Aktivované bunky imunitného systému prirodzenou cestou produkujú silné okysličovadla ako súčasť zápalového procesu v miestach infekcie alebo rakoviny, aby telo zbavili nákazy.  Podrobnosti účinkovania a postupy liečby pomocou MMS určite nájdete v príbalových letákoch alebo na internete.

Preto ak si chcete kúpiť MMS pre vlastné zdravie, budete musieť ísť na internet a nájsť niekoho kto predáva MMS k úprave vody. Pretože tak ako v USA ani u nás nie je MMS  schválený ako liek. Používanie chloritanu sodného, ktorý sa po dezinfekcii chlordioxidom nachádza vo verejnej vodovodnej sieti, však bolo preskúmané a preukázalo sa ako nerizikové. Je dokázané, že chlórdioxid je už pri pozoruhodne malých koncentráciách in vitro smrtiaci pre takmer všetky známe infekčné organizmy. Týka sa to aj parazitov, pliesní , baktérií  a  vírov. Vďaka Jimovi Humblovi, ktorý vyvinul nesmierne účinné postupy, ktoré doslova navracajú na smrť chorých ľudí späť do života behom niekoľkých týždňov. Zdá sa, že pán Humble ukázal svetu stopu na ceste k odhaleniu najúčinnejšieho širokospektrálneho antibiotika a antivirotika všetkých dôb. Jim Humble si preto  zaslúži mimoriadne poďakovanie za ochotu zdielať tento objav so svetom, prostredníctvom voľne dostupných informácií.

S pozdravom „Vyliečte  sa sami a bez následkov!“

Peter Balog

Diskusia k článku