Michal Puškár víťazstvom na Veľkej Cene Slovenska zaznamenal víťazný hattrick na domácej pôde.

_028

michalovsknovinyPočas uplynulého víkendu sa konala Veľká Cena Slovenska na okruhu Slovakiaring, ktorá predstavuje jedno z najvýznamnejších motoristických podujatí na Slovensku. Už v kvalifikáciách triedy 125SP dominoval náš slovenský reprezentant Michal Puškár (SG FIX racing ), ktorého najrýchlejší čas znamenal nielen zisk pol position ale aj nový kvalifikačný rekord pre túto triedu.

novinymichalovske

V nedeľných pretekoch štartuje ako prvý a prakticky od prvých metrov si buduje mierny náskok. V druhom kole prekonáva aktuálny rekord okruhu pre preteky a získava značný náskok, ktorý aj napriek zmierneniu tempa každým kolom zvyšuje. Do cieľa prichádza s takmer desaťsekundovým náskokom. Toto víťazstvo znamená pre nášho pretekára hattrick na domácej pôde, keď tu dominoval aj v rokoch 2010 a 2011.

pukarmichal

Michal Puškár: Zvíťaziť doma je niečo fantastické aj keď to nebolo vôbec jednoduché. V sobotu sa podarilo vylepšiť pol position rekord pre túto triedu. V nedeľnom závode som s náskokom zvíťazil a vylepšil rekord pre preteky. Počas celého víkendu sme mali dosť veľa technických problémov, nakoniec sa to ale podarilo. Chcem poďakovať majiteľovi tímu p. Štefanovi Bunčiakovi, svojmu otcovi, partnerom a všetkým, ktorí nám držia palce.

michalpuskar

_054

_032

michal1

Diskusia k článku