Michalovská Dukla rozstrieľala Považskú Bystricu

dukla-pb-19
Hokejisti HK Dukla Michalovce sú na ďalšej víťaznej vlne. V stretnutí osemnásteho kola prvej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HK 95 Považská Bystrica vysoko 8:1 a pripísali si tak na svoje konto tretie víťazstvo v rade. Po dva presné zásahy v stretnutí na Považí zaznamenali Ivan Fedorko, Martin Schnelly a Peter Čížek, po jednom pridali Igor Halás a Štefan Majerník. Michalovčania sa tak udržali na prvom mieste tabuľky, keď pred druhou Detvou majú lepšie skóre, no aj o odohratý zápas viac. Keďže si svoj súboj devätnásteho kola na ľade SR 18 (6:0) predohrali už v októbri, v piatok budú mať voľno a najbližší súťažný zápas odohrajú až v stredu 12. novembra, kedy o 17.00 privítajú v šlágri dvadsiateho kola celok Bardejova.

HK 95 Považská Bystrica – HK Dukla Michalovce  1:8

po tretinách (0:1, 0:2, 1:5)

Góly: 48. Rufati (Kudlej, Balušík) – 7. Fedorko (Mikula, Němec), 21. Halás (Šechný), 34. Fedorko (Huňady, Šterbák), 45. Majerník (Halás, Kubát) oslab/1, 47. Schnelly (Šechný, Fedorko), 56. Čížek (Šterbák, Kubát), 57. Čížek (Majerník, Urban), 57. Schnelly (Šechný, Fedorko)

Vylúčení: 1:5

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:1

Rozhodovali: Adamec – Brath, Valo

Divákov: 112

HK 95: A. Nagy – Hriňa, M. Mikuš, Filo, Balušík, Fillo, Palovič – T. Lipták, Kudlej, Ižvolt – Kovačič, P. Ligas, M. Trenčan – Šugár, Dírer, Jurášek – Kožúrik, Rufati, Švantner.

HK DUKLA: Němec – Kubát, M. Šterbák, V. Urban, Drotár, M. Tkáč, Buraľ – Fajčák, Šechný, Halás – Podsedlý, Majerník, Čížek – Cmorej, Linet, M. Schnelly – Fedorko, Huňady, Mikula.

duklamichalovce

Diskusia k článku