Michalovskí hokejisti zvíťazili v Trnave 5:0 a po zakopnutí Detvy sú novým lídrom súťaže

Dukla-TT-28
Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí deviateho kola Budiš I. hokejovej ligy na ľade HK Gladiators Trnava hladko 5:0 a keďže doterajší líder z Detvy zakopol v Spišskej Novej Vsi, stali sa Michalovčania, ktorí natiahli svoju víťaznú sériu už na sedem zápasov, na konci prvej šestiny súťaže jej novým lídrom.
Dukla-TT-16
O góly Dukly na trnavskom ľade sa postarali piati strelci – Martin Drotár, Martin Dolgoš, Ivan Fedorko, Marcel Baláž a Radovan Cútt, ktorý zaknihoval už svoj deviaty tohtosezónny presný zásah.
 
Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka načnú druhú šestinu základnej časti u súperov, keď sa najskôr budúcu stredu 5. októbra predstavia v Považskej Bystrici, no a v piatok 7. októbra ich čaká šláger jedenásteho kola, v ktorom nastúpia na ľade Detvy. Doma ich uvidíme až v stredu 12. októbra, kedy o 17.00 hod. privítajú celok Skalice.
 

HK Gladiators Trnava – HK Dukla Michalovce 0:5

po tretinách (0:1, 0:3, 0:0)

Góly: 11. Drotár (Kohutiar, Z. Král), 22. Dolgoš (Cútt, Banovský) pres/1, 33. Fedorko (Šterbák) pres/1, 38. Baláž (Cútt, Kubát), 53. Cútt (Baláž, Hančák) pres/2.

Vylúčení: 5:6.

Presilovky: 0:3.

Oslabenia: 0:0. R

ozhodovali: Adamec – Beniač, Purgat.

Divákov: 245.

HK GLADIATORS: Juríček (41. Fáber) – Mrázik, Reho, Poláček, Roth, Mihalko, Vojtas, Keleši – Jurák, Schmidt, Okoličány – Beták, Čunderlík, Kratochvíla – Brzák, Hrbáčik, Lukačovič – Mrava, Ševčík, Kamenický.

HK DUKLA: Trenčan – Kubát, Šterbák, Dolgoš, Hančák, Slimák, Poláček, Boboš, Buraľ – Fedorko, Ščurko, Fajčák – Banovský, Cútt, Baláž – Drotár, Z. Král, Kohutiar – Schnelly, Verbický, Mesaroš.

zdroj: duklamichalovce

Diskusia k článku