Nová predajňa I Like Walldorf – dámska kozmetika a služby aké inde v Michalovciach nenájdete

Predajňa dámskej kozmetiky I Like Walldorf nie je na trhu žiadnym nováčikom. E-shop a kamenný obchod funguje v Michalovciach už dlhšiu dobu. Avšak kvôli značnému záujmu o ich produkty a služby sa predajňa presťahovala z pôvodných priestorov do nových, v obchodnom centre Tržnica v Michalovciach. Od 15.11.2018 má tak obchod pre svoje zákazníčky k dispozícii rozlohu až 60m², oproti pôvodnej 10m².

Predajňa I Like Walldorf sa špecializuje na predaj kvalitnej kozmetiky svetových značiek za dostupné ceny. Ponúkané značky ako Victoria’s Secret, Nyx alebo Revolution inde v blízkom okolí len tak nenájdete. Okrem dekoratívnejbielej kozmetiky si na svoje prídu aj nechtárky. Dámy sa môžu v predajni objednať na nechty a vybrať si až z 3 druhov značiek nechtového dizajnu.

Unikátne služby aké ponúka len I Like Walldorf

I Like Walldorf nie je len obyčajnou predajňou kozmetiky. Je unikátna spôsobom predaja, ktorý je spojený s nadštandardnými službami, aké v okolí nie sú bežne ponúkané. Zákazníčky si môžu v predajni vyskúšať každý ponúkaný sortiment na vlastnej koži, prípadne sa aj namaľovať.

Služba vlastného nalíčenia stojí len 4,90€ a zákazníčky môžu využívať všetko, čo sa v predajni nachádza. K dispozícii je však aj profesionálne nalíčenie zamestnancom pre akúkoľvek udalosť, ktoré stojí 10€.

Zo širokého sortimentu kozmetiky rôznych druhov a pre rôzne typy pleti si tak kúpite len to, čo sa vám páči a čo máte „vyskúšané“.

V obchode je tiež k dispozícii vyhradená oddychová zóna pre klientky, ktoré čakajú na nechty. Pre spríjemnenie čakania je im k dispozícii aj káva alebo čaj zadarmo. Finálna cena nechtov rôzneho dizajnu sa už aj s doplnkami pohybuje na úrovni 15€.

Tým, že je všetko na jednom mieste dokážu zákazníčky odísť z predajne pripravené na akúkoľvek príležitosť, čím ušetria nie len čas, ale aj svoj komfort. Pre krásu sa tak nemusí vždy trpieť.

Z dlhodobého hľadiska je v predajni dokonca plánovaný predaj luxusnej spodnej bielizne.

Každá žena chce byť krásna, preto neváhajte navštíviť predajňu I Like Walldorf  na prízemí obchodného centra Tržnica v Michalovciach, alebo v e-shope TU.

Diskusia k článku