Čelná zrážka dvoch áut v okrese Sobrance si vyžiadala dve ťažké zranenia

Dnes (04.09.2020) ráno, krátko pred 8. hodinou, došlo pri vjazde do obce Fekišovce v sobraneckom okrese k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa dvaja vodiči ťažko zranili.

 

Podľa doterajších zistení vodič vozidla zn. Peugeot Partner viedol vozidlo po ceste I/19 od obce Závadka na Sobrance, kde pri obci Fekišovce  predchádzal vozidlá na mieste, kde je to dopravným značením zakázané. V čase keď tento vodič predchádzal kolónu vozidiel a nachádzal sa so svojím vozidlom v protismernej časti vozovky, došlo k zrážke s oproti idúcim vozidlom zn. BMW. Po náraze vozidlo Peugeot odhodilo mimo cestu a vozidlo BMW do protismernej časti vozovky. Vymrštené úlomky vozidiel dopadli aj na predchádzané vozidlo Kia Ceed, čím došlo k jeho poškodeniu. Pri dopravnej nehode vodiči BMW a Peugeot utrpeli podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia. U vodičov vozidiel BMW a KIA boli dychové skúšky negatívne, vodičovi Peugeotu bola odobratá krv na zistenie požitia alkoholu. Spôsobená škoda na vozidlách bola predbežne odhadnutá na cca 10.300 eur.

Dopravní policajti miesto udalosti dôkladne zadokumentovali a vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti ako aj presná príčina dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Počas dokumentovania dopravnej nehody, takmer 2 hodiny,  bola cesta v oboch smeroch uzavretá a dopravní policajti cestnú premávku odkláňali cez okolité obce.

Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali zodpovedne, dodržiavali dopravné predpisy, zbytočne neriskovali, dávali na seba pozor a vrátili sa k svojim blízkym živí a zdraví. 

CHRÁŇTE SI TO NAJCENNEJŠIE, SVOJ ŽIVOT!

Diskusia k článku