FK S. Nová Ves – FK Michalovce 1:1

 

 

FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1 FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1 FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1 FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1
FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1 FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1 FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1 FK S. Nová Ves - FK Michalovce 1:1

foto: REGZEP.sk

 

 

 

1. kolo Slovenského pohára 2009

FK Spišská Nová Ves – FK Zemplín Michalovce 1:1

po polčase (0:1) – rozhodujúce pokutové kopy 4:3

Lepší vstup do zápasu si Michalovčania ani nemohli želať. Už v 4. minúte mali výhodu pokutového kopu a z bieleho bodu sa kapitán Russlan Ljubarskij nemýlil – 0:1. Kým domáci sa spamätávali z tohto šoku, hostia si hrali svoju hru a Spišiakov k ničomu vážnemu nepustili. Najväčšiu šancu domácich zahodil hrajúci tréner Petruš, ktorého hlavička volala po góle.

Tak ako mali Michalovce dobrý vstup do prvého, o to horší bol začiatok druhej časti hry. Za detinský faul (kopnutie do súpera) videl červenú kartu kapitán Ljubarskij. Spišiaci okamžite zacítili šancu na dobrý výsledok a zrazu bolo všetko na ihrisku ináč. Pozorný brankár Žofčák mal plné ruky práce. O všetkom mohla rozhodnúť 69. minúta a zahodená tutovka hráčov Michaloviec, ktorí na trikrát nedokázali dostať loptu do domácej siete. Tlak Novovešťanov sa stupňoval a obrana hostí odolávala – ale len do 84. min., kedy na radosť domácich priaznivcov Horváth vyrovnal.

V penaltovom rozstrele už mali presnejšiu mušku Spiašiaci.

 

napísal: REGZEP.sk

 

Góly SNV:
84.min.  Lukáš Horváth

Góly Michalovce
5.min. Ľubarskij (pok. kop)

ČK: 52.min.  Ľubarskij (Michalovce)

 

Zostava MFK ZEMPLÍN Michalovce:

Žofčák – Vajda, Mižík, Devečka – Viskup, Pyrka, Ljubarskij, Hreško, Seman – Gašpar, Gamkrelidze, striedali: D. Pyrka, Ruskovský, Shytov.

 

Rozhodovali: Leško – Ádám, Dolhý
Návšteva: 600 divákov

 

zdroj: REGZEP.sk

 

{loadposition advert3}

 

 

 

Súvisiace články:
MFK Zemplín Michalovce – FK Slovan Duslo Šaľa 3:0

Nový trávnik už dorazil

Vyžrebovanie I. futbalovej ligy mužov 2009/2010
Súpiska MFK Zemplín Michalovce 2009-2010
Modernizácia futbalového štadióna MFK Zemplín Michalovce

 

Diskusia k článku