Fico nemá rád Slovensko – my nemáme radi jeho

intro_fico

Prečo si myslím, že Fico nemá rád Slovensko? Myslíte si, že niekto kto sa vážne zaujíma o budúcnosť Slovenska by vytiahol do vlády najväčšiu hanbu slovenskej politickej scény? Nezabudli sme, čo tu napáchal Mečiar za svojej vlády. Tak ako dnes Fico aj on sa vtedy tešil obrovskej podpore občanov. Tak ako dnes Fico aj on si o sebe začal myslieť, že je nesmrteľný. Osobne si myslím, že tí čo predtým volili Mečiara dnes presedlali na Fica. Opäť uverili sľubom „alfa-samca“, ktorý svojou silnou rétorikou tvrdí, že premôže svet a zachráni Slovensko. Slovensko netreba zachraňovať. Slovensko treba vychovávať. Treba naučiť spoločnosť, že podvod možno prinesie krátkodobý prospech, ale z dlhodobého hľadiska nám iba ublíži. A práve v tomto vidím najväčší problém Fica a jeho vlády.

 

Niekto, kto má rád Slovensko nedopustí, aby sa Harabín stal predsedom najvyššieho súdu. V štáte, ktorý má fungovať, musia fungovať súdy. Nemôže na ich čele stáť človek, ktorý preukázateľne udržiaval blízky vzťah s človekom napojeným na organizovaný zločin. Povedzte v akej krajine môže byť hlavou spravodlivosti takýto človek? Iba v mafiánskej krajine. Chceme byť mafiánskou krajinou?

{youtube}PYmHKX4x4Fw{/youtube}

Niekto, kto má rád Slovensko nebude zatvárať oči pred zlodejinou v podobe nástenkového tendra. Niekto, kto má rád Slovensko nebude vlastným telom chrániť zlodejinu v podobe predaja emisií. Áno, viac ako pol roka robil všetko preto aby obchod prebehol. Nadával novinárom a opozícii, ktorá ho na to upozorňovala. Bránil ten predaj ako sa len dalo, a keď už bol v koncoch tak povedal, že ak mu do týždňa neprinesú dôkaz tak začne využívať peniaze z predaja emisií na zatepľovanie. Vidíte aký skvelý uhýbací manéver? Ľudia mu ešte tlieskali za to, že ide zatepľovať. Vôbec ich nezaujímalo, že keby sa emisie predávali normálnym spôsobom, ako to robia ostatné krajiny, mohol by zatepľovať dvakrát toľko.

{youtube}RNGXtqYTCMc{/youtube}

To, že sa snaží presadzovať ľavicovú politiku mi až tak nevadí. Ľavica je rovnako ako pravica súčasťou demokratického systému. Mali by sa na scéne dopĺňať. Čo mi však vadí je, že Fico nieje ľavicou. Fico hľadá iba najjednoduchší spôsob ako ostať pri moci. Dnes, keď sa na svetlo prevaľuje jeho škandál, že SMER nezaložila vízia za lepší život, ale pár podnikateľov, ktorý si chceli zarobiť na diaľniciach Fico mlčí.

{youtube}votu1d4HVdk{/youtube}

Nie nebojte sa, nemyslím si, že pravicové strany sú čisté ako ľalie. V každej strane sa nájde pár podnikateľov, ktorí šli do politiky len s víziou prerozdeľovať peniaze. Rozdiel je však niekde inde. Pravica vysielala do spoločnosti jasný signál že kradnúť a podvádzať je zlé. Že brať úplatky je zlé. Samozrejme, že aj oni mali aféry, ktoré im nikdy neodpustím. Ibaže Fico okrem tých afér za sebou nemá nič iné. Ako prvé po nástupe do funkcie zrušili štatút tzv. „agenta provokatéra“, ktorý pod dohľadom polície mal za úlohu ponúkať úplatky a priamo usvedčovať ľudí, ktorí podľahli. Nikto si vtedy nemohol byť istý, či práve nepreberá úplatok od agenta provokatéra. Prečo to týmto pánom vo vláde vadilo? Na to si odpovedzte sami.

Fico nemá rád Slovensko, má rád iba vaše hlasy. Nevážim si ho, poškodil túto krajinu.

Autor: Ladislav Boka

 

Osobnosti verejného života preškrtli FICA. Pridávame sa k nim. Ani nám nieje jedno, kto bude stáť na čele nášho štátu.

{youtube}sYdWzp2wgw4{/youtube}

 

{youtube}Mgspsoy3GuE{/youtube}

 

{youtube}QKpUf1XU1q0{/youtube}

{youtube}AdBdmdfgEs8{/youtube}

{youtube}rF5EFwPvGB4{/youtube}

{youtube}01CIOEPKZEY{/youtube}

{youtube}-jnmlySq_DI{/youtube}

{youtube}E1rnZr-1bJ8{/youtube}

{youtube}LiiMrlXgBvo{/youtube}

 

Ďalšie videá s osobnosťami verejného života, ktoré škrtli Fica nájdete na stránke časopisu TÝŽDEŇ.

Diskusia k článku