MFK Zemplín na úvod prípravy prehral

B. Bystrica – Michalovce 2:1

Futbalisti prvoligového MFK Zemplín Michalovce v úvodnom stretnutí letnej prípravy prehrali na ihrisku účastníka Corgoň ligy Dukly Banská Bystrica 1:2, keď už do prestávky prehrávali 0:1. Druhé stretnutie ich čaká v stredu o 18.00 hod. v Košiciach, kde sa stretnú takisto s účastníkom z Corgoň ligy miestnym tímom MFK. Na tomto súboji by už mal byť prítomný nový tréner Michaloviec, renomovaný Čech Vlastimil Petržela.

Na ihrisku v Kremničke to bol od začiatku veľmi dobrý futbal. Hra mala obojstranne svižné tempo a domáci, pre ktorých to bol už tretí duel, sa dlho nevedeli presadiť. Skóre zápasu otvoril až dve minúty pred záverom prvého polčasu senegalský útočník Mohamadou Seye. Po prestávke nastali v oboch tímoch výrazne personálne zmeny a gólu sa dočkal aj MFK Zemplín, keď v 57. minúte skóroval po rohovom kope kapitán Ruslan Ľubarskij. V samom závere sa oba tímy snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale šťastne sa napokon priklonila na domácu stranu, keď sa v 82. minúte dokázal presadiť Bystričan Vician, čím spečatil tesnú výhru Dukly.

 

Dukla Banská Bystrica – Michalovce 2:1 (1:0)

Góly: 43. Seye, 82. Vician – 57. Ľubarskij.

Zostava Dukla Banksá Bystria:

DUKLA (1. POLČAS): Boroš – Turňa, Adámik, Vajda, Savič – Pleva, Hlinka, Pich, Ďurica – Uškovič, Seye.
DUKLA (2. POLČAS): Ďurčo – Gonos, Chmelík, Libič, Brašeň – Kupčík, Pančík, Snitka, Hučko – Slančík, Vician.

Zostava MFK Zemplín Michalovce:

MFK ZEMPLÍN (1. POLČAS): M. Žofčák – Uhľár, Vajda, Sninský, M. Pyrka – Šitov – Koristek, Jevľanov, Mihok, Jakubčo – E. Seman.  
MFK ZEMPLÍN (2. POLČAS):  Pillár – Uhľár, Mižík, Sninský, D. Pyrka – Vajda, Ruskovský, Ľubarskij, Hreško, Mihok – Koristek.

 

zdroj: MICHAL1.sk

Diskusia k článku