Čo je láska?

images 2
Čo je láska? Mať rád? Vedieť sa o všetko podeliť? Ráno povedať ľúbim ťa? Kričať po sebe a vzdorovito myslieť na seba a zabúdať na toho druhého? Ospravedlňovať sa za chyby? Vedieť uznať svoju chybu? Milovať sa pri sviečkach? Každý deň myslieť na svoju lásku, čo robí, myslí na mňa tiež? áno všetko je láska. Občas hovoríme milujem ťa zo slzamy v očiach občas nenormálne šťastný…láska je o odpúšťaní, o vernosti, o dôvere, o úcte…o tom že občas musíme našu polovičku nechať robiť aj to s čím nesúhlasíme, len preto aby sme videli ako sa teší..

Len hviezdy vtedy svietili a mesiac starec láskavo sa prizeral, keď sa naše srdcia zblížilia rozhodli sa spolu kráčať v diaľ.
Vstúpil do nich vrúcny cit, čo nazýva sa prostým slovom a obe nechali sa podrobiť bez utrpenia, čo bolestí je zdrojom.To prosté slovo zneje láska – čo skrýva v sebe tajomné? Spýtaj sa hlasu svojho srdca, nech ten Ti na to odpovie. Keď porozumieš jeho hlasu, pochopíš zrazu veľmi veľa. Ty naučíš sa vnímať krásu a chrániť si ju, by sa nestratila. Chráň si ju, no nie však za mrežami-o reťaz nikdy nesputnaj! Podaj ju v teplej, vrúcnej dlani – na nej ju svojej láske daj. Už ruka v ruke, jemný stisk…vykročme spolu životom. Spoločne chrániť ľudský cit, by nezostal len krásnym snom…Keby sa ti splnili všetky sny, život by bol pre teba isto úžasný. Tak nezabudni snívať a príde ten čas, keď sny sa splnia každému z nás Nehovor, že sa lúčime, veď to sú len slová. Život je samá náhoda a my stretneme sa znova.,,,,S láskou sa dá trpieť, s láskou sa dá milovať, s láskou sa dá všetko, len nie bojovať!,,,Dúfam, že keď raz umriem, budeš stáť pri mojom hrobe a povieš: „Ľúbim Ťa!“

{youtube}Eo-tp0JZvUA{/youtube}

{youtube}SF4LD-pDeeU{/youtube}

boka

Diskusia k článku