Výstavno-predajná burza exotických zvierat

introaqua

Srdečne si Vás dovoľujem pozvať na už tretí ročník známej výstavno-predajnej burzy AkvaTera Košice. Naša košická výstava po svojich úvodných dvoch ročníkoch ukázala, že si na východe našla svoje stabilné miesto. Potvrdila počiatočnú domnienku, že aj na východnom Slovensku sa dajú urobiť kvalitné akcie tohto typu. Preto sa celý organizátorský tým rozhodol, že nezaspí na vavrínoch a neuspokojí sa s burzou len priemernou.

Na tretí ročník sa svedomito pripravujeme. Po jesenných ťažkostiach, kedy bola výstavná plocha návštevníkmi aj predajcami doslova natlačená, sme si prenajali dvojnásobne väčšiu predajnú plochu na poschodí domu techniky. Zabezpečený je priestor na pohodlné umiestnenie 150-tich predajných stolov. Burza sa nám začína rysovať ako vyvážená, nájde si v nej svoje skutočne každý.

AkvaTera ale nie je len štandardná burza. Je to podujatie, ktoré chce pomôcť ľuďom aj zvieratám. Preto sme spoločne s Úniou vzájomnej pomoci ľudí a psov, ktorá spravuje Košický útulok pripravili na burze zbierku pre opustené psíky. Vítaní sú všetci, ktorí prinesú pre psíkov rôznu materiálnu ( ryža, cestoviny, obojky, vodítka, prípravky pre psov proti kliešťom, dezinf. prostriedky, plachty, deky a pod.) alebo finančnú pomoc. Ako poďakovanie si potom okrem dobrého pocitu v srdiečku budete môcť odniesť aj skvelý zážitok v podobe vystúpenia tancujúcich psíkov.

Preto nezabudnite, že 29.mája je v Košiciach náš malý deň zvierat, ktorý môžeme spoločne osláviť na výbornej akcii.  Verím, že táto v poradí už tretia akcia skutočne bude stáť za to.

Týmto Vás na našu burzu srdečne pozývam a zostávam s pozdravom…

Oselský Milan

Organizátor

akvatera

Diskusia k článku