Neznámi páchatelia kradli v rodinných domoch, firme i nákladných autách

policia_auto

Na Hodonínskej ulici v Košiciach  neznámy páchateľ  včera dopoludnia bez použitia zjavného násilia vnikol do rodinného domu  a zo skrinky v spálni odcudzil plechovú škatuľu, v ktorej bola finančná hotovosť 30.000,-€ a 3.000,-kún, obrúčka zo žltého kovu, bankomatová karta a tri cestovné pasy.

Neznámy páchateľ včera popoludní na parkovisku na Sládkovičovej ulici v Michalovciach poškodil zámok na spolujazdcových dverách motorového vozidla zn. Iveco Daily, vnikol do vozidla a z kapsy za sedadlom vodiča odcudzil finančnú hotovosť 1.080,-€. Krádežou peňazí vznikla majiteľovi z obce Chmiňany  škoda 1.080,-€ a poškodením vozidla majiteľovi z Košíc škoda 15,-€.

V stredu  popoludní sa neznámy páchateľ po vylomení zámku na zadných dverách vlámal do nákladného motorového vozidla zn. Citroen Jumper, ktoré bolo zaparkované na Moldavskej ceste v Košiciach a ukradol búracie kladivo a lisovacie kliešte  ku škode (2.550,-€) majiteľa z obce Vyšná Myšľa (okr. Košice – okolie).

Na Oravskej ulici v Košiciach sa včera medzi 01.00 a 10.00 hod. neznámy páchateľ po znefunkčnení zámku na dverách vlámal do nákladného motorového vozidla zn. Citroen Jumper, z ktorého  ukradol rôzne elektrické ručné náradie, čím firme z Bratislavy spôsobil škodu 2.280,- €.

V noci zo stredy na štvrtok sa neznámy páchateľ nezisteným spôsobom vlámal do kancelárie  firmy na Popradskej ulici v Košiciach, z ktorej následne ukradol plechovú pokladničku, poukážky na tankovanie PHM, notebook, GPS navigáciu a laserový zameriavač (škoda 2.350,-€).

 

 

 

 

Diskusia k článku