Začína motozraz na Šírave!

motozraz

Program motozrazu:

V piatok, 19. augusta začínaju na obed návštevou detského domova „MOTO SRDCE PRE DETSKÝ DOMOV“, pokračuju výjazdom na Námestie slobody s krátkym programom a úchvatnou jazdou pešou zónou špalierom tisícok obdivovateľov oceľových koní a ich krotiteľov.
Určite sa môžete tešiť aj na dobrú rockovú paľbu, ktorú naštartuje kapela GREY DOGS a potom to rozbalia zahraničné rockové skupiny CHICO z Poľska, AB-CD z Maďarska a DEEP PURPLE rev. z Česka. Na záver príde hriešne pokušenie a rokotéka do rána.

V sobotu 20. augusta večer odpáli svoj koncert jedna z najobľúbenejších slovenských hudobných skupín – HORKÝŽE SLÍŽE. Táto určite nikoho nesklame svojim rozsiahlym repertoárom, ktorý prechádza od tvrdého punku s humornými textami až do soft rocku. Mladšie ročníky určite poteší hudobné vystúpenie čerstvého víťaza poslednej česko-slovenskej SUPERSTAR, Lukáša ADAMCA, ktorý vystúpi spolu s peknou Gabrielou GUNČÍKOVOU a kapelou SIEMPRE.

Program bude veľmi bohatý. Atraktívna je tradičná a neopakovateľná spoločná jazda tisícok motorkárov, kedy kolóna dlhá niekoľko kilometrov sa vinie okolo Zemplínskej šíravy, dedinami a mestom Michalovce. Po nej sa môžete tešiť na zábavné súťaže ako v areáli konania, tak aj pred obchodným centrom ZEMPLÍN.

Prinášame Vám videá Horkýže slíže zo začiatku leta na Zemplínskej šírave. Hlavne to prvé svedčí o tom, že opäť bude poriadna zábava!

{youtube}XmgsZXTgMx0{/youtube}

{youtube}MgfMYll9T78{/youtube}

{youtube}o1T6NyVsQjg{/youtube}

Diskusia k článku