Prečo voliť Matoviča?

t9wozoi4
Ako poctivý volič som veľmi sklamaný z obdobia posledných rokov na politickej scéne! Bábky na pravo aj naľavo ovládajú tí istí režiséri. Roky čakáme, že tu na východe sa rýchlo dostavia diaľnica bez toho, aby to štát zruinovalo. Čakáme, že konečne sa aspoň začne hovoriť o rómskej časovanej bombe na „ďalekom“ východe Slovenska. Naivne čakám, že na živnostníka sa prestane pozerať ako na nepriateľa štátu, ktorého treba na každom jednom úrade ošklbať.
Ja osobne, pre všetkých slušných ľudí, ktorí sú oprávnene sklamaní z politiky, odporúčam stranu obyčajných ľudí na čele s pánom Matovičom.

Pán Matovič je v mojom meste mojím veľkým konkurentom vo vydávaní reklamných schránkových novín. To, čo so schránkovými novinami dosiahol v celoslovenskom merítku, je niečo úplne úžasné, priam neskutočné! Nikto, kto nevie, čo to je uzávierka novín o druhej noci ráno, nevie o čom hovorím! Zháňanie reklamy, grafický návrh, kvalitný roznos a následné žobranie o vyrobené peniaze to sú veci, o ktorých žiaden dlhoročný vrcholový politik na slovenskej scéne, nemá ani páru! A ak sa to všetko podarí, tak treba z ťažko vytvoreného hrubého zisku zaplatiť zamestnancov, odvody a nakoniec ešte aj zaplatiť daň zo zisku a DPH! Preto si dovolím tvrdiť, že Matovičovi nezávidim ani jedno jediné zarobené euro! Pre mňa je symbolom, slovenského podnikateľského úspechu vytvoreného s minimálnými prostriedkami !

Nie naopak! Ano, je ešte stále dosť slovne neohrabaný, jeho rečiam nie je tak ľahko uveriť, ako sladkým a múdrym rečiam ostrieľaných politikov, ktorí sa tvária, že všade boli a všetko vedia! No títo politici, ktorí sú v politike už dvadsať rokov, sú pre mňa vo veľkej väčšine už politicky staré, vypálené a často aj skorumpované figúrky, na ktorých sú napojené čudné, možno až polomafiánske skupiny. Ako jeden z mála slovenských politikov teda vstupoval do politiky ako slušne zabezpečený človek!
Nie nadarmo sa v Amerike povinne mení prezident každých osem rokov! U nás bohužial meníme „elity“
národa v dvadsaťročných intervaloch.

Voľme preto zmenu, ktorá musí prísť úplne od základov celej spoločnosti. Voľme zmenu, kde líder strany sa nebojí sám seba postaviť na posledné možné miesto na kandidátnej listine! Najväčší Matovičov doterajší prínos považujem, že sa prekrúžkoval z posledného miesta na kandidátke SAS na poslanca národnej rady! Doteraz sme brali ľudí na 50 mieste za nezvoliteľných pešiakov, ktorí nemajú šancu zmeniť chod dejín.

V týchto ťažkých časoch, kde je všetko a takmer každý skorumpovateľný, je pre mňa Matovič symbolom malého obyčajného človeka, ktorému sa môžu podariť veľké veci. Asi som poriadne naivný, možno sa v ňom sklamem, ale nemienim sa o ďalších desať rokov, pred voľbami rozhodovať medzi vyslúžilými, stále tými istými politikmi.

boka

Diskusia k článku