Michalovčania sa bezgólovo rozlučili s Podbrezovou

mfkzemplin

Stretnutie sa hralo v chladnom počasí za nepríjemného vetra a neskôr sa aj husto rozpršalo. Ako prvý sa snažil do streleckej listiny zapísať Kunca, ktorý až dvakrát strelami ohrozil Hanáka, ale kapitán hostí si s nimi poradil. V 15. minúte zahrával priamy kop Pančík, gólman Bréda loptu vyrazil.

V 18. minúte postupoval na hosťujúcu bránu Škvarka, ktorý však v dobrej pozícii zvolil prihrávku namiesto strely. O minútu nato odcentroval Waseem a stopér Nosko si takmer vsietil vlastný gól. Lopta skončila iba na bočnej sieti. O desať minút vyslal Škvarka hneď dva strelecké pokusy na Hanákovu bránu, ale nenamieril presne. V závere polčasu sa k zakončeniu dostal Tubonemi, avšak vystrelil vysoko nad.

V druhom polčase tempo hry upadlo a diváci nevideli žiadnu poriadnu gólovú šancu. V 71. minúte vyrazil Bréda nepríjemný priamy kop Harvilka do bezpečia. O sedem minút ten istý hráč vypálil veľmi nepresne. Do tretice sa o zmenu skóre pokúšal Harvilko v 83. minúte, keď sa odhodlal k strele z 30 metrov, no tá nenašla cieľ. V 85. minúte ešte z pravej strany nebezpečne poslal prízemnú loptu do päťky Andrič, ale žiadneho zo spoluhráčov nenašiel. V zostávajúcich minútach sa zápas už len dohrával, takže diváci gól nevideli.

MFK Zemplín Michalovce – ŽP Šport Podbrezová 0:0

Rozhodoval: Jaška – 890 divákov

MFK ZEMPLÍN: Bréda – Waseem (89. L. Forgáč), Krmpotič, Podhorin, A. Ceesay – Ruskovský (46. O. Špilár), S. Danko, J. Hořava, Škvarka (73. Uškovič), Gamkrelidze – D. Kunca

ŽP ŠPORT: J. Hanák – Andrič, J. Nosko, Minčič, Snitka – J. Pančík (66. Sedliak), Kožička, Čekovský, Harvilko – Kochan (87. Betka), Tubonemi

Najbližší program MFK Zemplín:

  • Streda 16. mája o 19.30 hod.: Michalovce – SFM Senec (30. kolo)
  • Nedeľa 20. mája o 17.00 hod.: Liptovský Mikuláš – Michalovce (31. kolo)
  • Streda 23. mája o 17.00 hod.: Michalovce – Moldava nad Bodvou (32. kolo)

zdroj: mfkzemplín

Diskusia k článku