Najväčší letný žúr Fun rádia odštartuje na Zemplínskej Šírave

dohoda2012
Fun rádio už po štvrtýkrát odštartuje najväčší letný žúr Fun rádio Dohoda. Sériu štyroch letných eventov otvorí Zemplínska Šírava v prvú júlovú sobotu a spolu s tými najlepšími hudobníkmi postupne navštívi aj Banskú Bystricu, Malacky a Poprad.
599

O zábavu s množstvom súťaží sa už tradične postarajú moderátori Fun rádia Junior a Marcel a hviezdy ako Richard Müller, IMT Smile, Polemic, Rytmus, Zuzana Smatanová, Hex, Gladiator, Marián Čekovský, Peter Cmorík, AMO či objav roka, rapper Majk Spirit a mnohí ďalší.

dsc_0592

Ďalšou špecialitou tohtoročnej Fun rádio Dohody bude moderátorské duo Adela a Sajfa, ktoré bude návštevníkov sprevádzať najväčším letným žúrom v Malackách.

dsc_0397

Po polnoci až do skorých ranných hodín na všetkých milovníkov tanečnej hudby čaká najväčšia open-air diskotéka pod vedením DJ-a CarlaDJ-a Milana Lieskovskeho.

 

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých lokalitách spolu s ďalšími informáciami o podujatí, fotografie a videá nájdete na www.funradio.sk/dohoda.

dsc_0672

Vstupenky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji od 4. júna za výhodnú cenu.

Lokality a termíny

Fun rádio Dohoda sa začína vždy o 14:00 hod, areál sa otvára už od 12:00.

  • Zemplínska Šírava, stredisko Kaluža
    sobota 7. júl 2012
  • Banská Bystrica, Plážové kúpalisko Štiavničky
    sobota 21. júl 2012
  • Malacky, Zámocký park
    sobota 4. august 2012
  • Poprad, pri AquaCity
    sobota 18. august 2012

V rámci každoročnej snahy zlepšovať Fun rádio Dohody, sú pre návštevníkov tento rok pripravené dve novinky v lokáciách: Kvôli lepšej dopravnej dostupnosti a komfortu návštevníkov, tretia Fun rádio Dohoda, ktorá bola pôvodne na Kamennom Mlyne, bude tento rok po novom priamo v Malackách v Zámockom parku. Areál Fun rádio Dohody v Poprade sa kvôli minuloročnej rekordnej návštevnosti a kapacitným možnostiam rozšíril a pódium bude umiestnene oproti budove Aquacity.

dsc_0556

dsc_0615

Diskusia k článku