Kadeti doma len s polovičným úspechom

bk1
 
 
Počas posledného víkendu odohrali kadeti 1.BK Michalovce ďalšie domáce zápasy, keď v sobotu privítali družstvo Žiaru nad Hronom, s ktorým v prvom zápase prehrali o 40 bodov, ale orlom vtedy zápas nevyšiel a v domácom prostredí sa snažili prehru vrátiť, čo sa napokon po vzrušujúcom závere aj podarilo. Zápas sa začal na oboch stranách nesústredene a prevládali obrany nad útokom, keď prvých 5 minút kôš na oboch stranách nepadol. Domáci len ťažko hľadali riešenie na zónu hostí. Obe družstvá sa striedali vo vedení a ani jedno družstvo sa nevytvorilo výraznejší náskok.

bk

Do druhého polčasu nastúpili domáci zodpovedne, dohnali náskok súpera a výbornou obranou po ktorej odohrali niekoľko úspešných protiútokov vyhrali 3.štvrtinu 20:13. V poslednej štvrtine viedli už o 8 bodov, ale nepresnosťami náskok stratili a tak bolo stretnutie nerozhodné až do konca. Nakoľko domáci mali hneď od začiatku štvrtiny 4 fauly, hostia po ďalších fauloch hádzali trestné hody, ktoré úspešne premieňali. V poslednej minúte 14 sekúnd pred koncom sa hostia ujali vedenia 64:63. Orli prešli do útočnej polovice cez vysunutú obranu až sa lopta dostala na Sama Kováča, ktorý 1,5 sekundy so šťastím úspešne premenil svoj dvojbodový pokus.    

1.BK Michalovce – MŠK-BK Žiar nad Hronom     65:64

(26:29)

 

Najlepší strelci : 1.BK Mi : S.Kováč 23, Skvašík 16 / Žiar n/Hronom : Kašša 27, Šouc 19

Štvrtiny : (9:13, 17:16, 20:13, 19:22)

V nedeľňajšom zápase privítali domáci Banskú Bystricu, s ktorou prehrali v prvom zápase o 27 bodov. Zápas začali domáci dobre keď sa ujali vedenia, ale potom sa pod košom začali presadzovať pivoti hostí, ktorý doskočili v útoku 10 lôpt. Orli sa len ťažko presadzovali cez fyzicky lepšie vybavených Bystričanov.     Hneď v prvej štvrtine mal Skvašík rýchlo 3 fauly a domáci tréner musel improvizovať. Aj keď sa domáci na začiatku druhého polčasu snažili zmazať náskok, nepodarilo sa a súper vyhrával po 3 štvrtine o 22 bodov. V tomto zápase Orli celkom dobre bránili, ale nevedeli sa presadiť v útoku keď sa im nedarila streľby zo stredných a trojbodových pokusov, keď si vytvorili dobré pozície, ale nepremenili ich. Zápas sa v poslednej štvrtine len dohrával a hostia zaslúžene vyhrali.

1.BK Michalovce – ŠKP Banská Bystrica BKM Liptovský Mikuláš  37:59

(22:34)

 

Najlepší strelci : 1.BK Mi : Skvašík 13, S.Kováč 7 / B.Bystrica : Minarik 15, Varga 14

Štvrtiny : (10:17, 12:17, 7:17, 8:8)

Najbližší domáci zápas odohrajú kadeti 1.BK Michalovce na domácej palubovke v sobotu 1.12.2012 o 18:15 privítame v telocvični Gymnázia P.Horova družstvo ESPRIT Košice.

Tabuľku nájdete na www.1bkmi.sk

Ostatné výsledky na :

http://www.slovakbasket.sk/page.php?id=90

1.BK MICHALOVCE

Diskusia k článku