Dukla vo finále opäť prehrala

banovsky-intro
6
Po včerajšom debakly 10:0, Dukla nastúpila na dnešný zápas vyrovnať stav série na 1:1. V ťažkom a vyrovnanom zápase nakoniec Michalovce podľahli Bardejovu 2:5. O tom či sa finálová séria vráti do Bardejova sa rozhodne na našom ľade, kde budú vo štvrtok a v piatok na programe jej tretí a štvrtý zápas.
 
Všetko čo má v Michalovciach ruky nohy pozývame na finálový dvojzápas! Vedenie HK Dukla Michalovce prosí verných fanúšikov, aby si lístky
zakúpili už v predstihu na sekretariáte HK Dukla Michalovce. Môže sa stať, že pre veľký nával našich sviatočných priaznivcov a fanúšikov z
Bardejova sa nemusíte dostať na zápas! Cena finálových lístkov ostáva nezmenená na hodnote dvoch eur. Držme Dukle palce, aby sme obratili finálovú sériu v náš prospech.
 

HC Bemaco Bardejov – HK Dukla Michalovce  5:2

po tretinách (2:1, 0:1, 3:0) – Stav série 2:0

Góly: 4. Gmitter (Baláž), 10. Ščurko, 44. Baláž (Polaček, Novotný), 51. Baláž (Krčula, Gmitter), 57. Baláž (Sabol, Gmitter) – 7. Čižek pres/1, 34. Opatovský (Palovčik)

Vylúčení: 7:11, navyše Kramár 10. min NESP_H, Petruška 10. min NESP_H, Hričina 10. min NESP_H – Hrubý 10. min NESP_H, Šeliga 10. min NESP_H, Hrubý 10. min NESP_H. 

Presilovky: 0:1.

Oslabenia: 0:0.

Rozhodovali: Novák, Lokšík – Brath, Tvrdoň.

Divákov: 2500.

Bardejov: Marton – Krčula, Takáč, Kramár, Valentín, Novotný, Polaček, Tkáč, Nagy – Gmitter, Sabol, Baláž – Halás, Ščurko, Hričina – Stríž, Dancsák, Valchař – Petruška, Mlynarovič, Hájnik.

Michalovce: Okoličány (19. – 50. Petro) – Ľ. Chovan, Hrubý, Š. Rusnák, Žemba, Gavura, Šeliga – Čavrk, Šechný, Drotár – Fajčák, Palovčík, Opatovský – Banovský, Linet, Zorvan – Čížek, Šimčák.

Diskusia k článku