V dramatickom zápase Dukla zdolala Považskú Bystricu

michal1
michal29
V dramatickom a napinavom zápase hokejisti Dukly Michalovce zdolali pod vedenim Petra Tirpáka Považsku Bystricu 4:3. O presné zásahy Dukly sa postarali dvakrát Šechný a po jednom Čížek a Opatovský. Prvoligoví hokejisti HK Dukla Michalovce absolvujú v piatok 1. novembra o 17.00 hod. východoslovenské derby na ľade Spišskej Novej Vsi.
 
Vedenie klubu sa rozhodlo, že pre svojich fanúšikov zorganizuje výjazd na toto stretnutie. Záujemcovia o výjazd sa môžu prihlásiť do štvrtka do 10.00 na telefónnom čísle 0915121311. Cena výjazdu je 7 € na osobu. V tejto cene nie je zahŕnutá vstupenka na zápas. Výjazd sa však uskutoční len v tom prípade, že sa ňan prihlási minimálne 30 záujemcov. Odchod autobusu je naplánovaný na piatok o 13.45 hod. spred hokejového štadióna. Zápas HK Spišská Nová Ves – HK Dukla Michalovce sa uskutoční v piatok 1. novembra o 17.00 hod. Neváhaj a príď povzbudiť michalovských hokejistov na Spiš!
 
HK Dukla Michalovce – HK 95 Považská Bystrica 4:3
po tretinách (2:0, 1:2, 1:1)
 
Góly a asistencie: 17. Šechný (Drotár), 19. Šechný (Drotár, Kmiť), 26. Čížek (Hindoš, Majerník), 53. Opatovský (Palovčík, Hinďoš) – 28. Valach (Koleda, Sluka), 30. Kudlej (Slávik, Sluka), 46. Slávik (Valach.)


HK Dukla Michalovce: PETRO – KUBÁT , ŽEMBA , DROTÁR , KMIŤ , ŠECHNÝ – OPATOVSKÝ , PALOVČÍK , KUBIŠ , LENĎÁK , VOROBEL – KOBEĽA , ŠELIGA , MAJERNÍK , HINĎOŠ , ČÍŽEK – STRÍŽ , BANOVSKÝ , KOCEĽA , BURAĽ.


HK 95 Považská Bystrica: HRIČINA – BALUŠÍK , HRIŇA , KOLEDA , SLÁVIK , VALACH – IŽVOLT , KOSTELANSKÝ , PRÁŠEK , SLUKA , BUSTIN – KUDLEJ , LIGAS , VOKULIČ .


Rozhodca: KORBA , JOBBÁGY , HRIC

Diskusia k článku