Vo !freedome zavíta s kapelou nórska hudobníčka Sarah Calvert

calvet

Speváčka a skladateľka Sarah Calvert, ktorej sa predpovedá brilantná kariéra, hrá so svojou kapelou experimentálny pop s chladným severským zvukom, na všetky správne spôsoby. Vďaka inšpirácii z mnohých hudobných žanrov, vytvára rôznorodý a dynamický zvuk s dokonalou zmesou organických a elektronických prvkov. 


S priamymi a úprimnými textami, skladateľka Sarah Calvert znázorňuje vyhradený pohľad na situácie a emócie, do ktorých sa vie vžiť väčšina ľudí. Calvert vydala svoj debutový album „Could have been me“ minulú jeseň, ktorý od kritikov zožal pozitívne recenzie.
 
„Vďaka spolupráci s inými občianskými združeniami, sa nám darí pritiahnuť aj do Michaloviec zahraničných umelcov. V dnešnej dobe nie je nič výnimočné, že kapely vyrazia na turné po svete a hrajú na rôznych miestach v rôznych krajinách. V rámci Slovenska výstúpia okrem Michaloviec ešte v Bratislave, Banskej Bystrici, Košiciach a Prešove. Priamy kontakt s umením iného národa nám dáva možnosť obohatiť sa a inšpirovať.“ hovorí predseda združenia Filip Kaľavský
plagat Calvert
!freedom – priestor pre umenie a kultúru
Námestie osloboditeľov 80, Michalovce (nad čokoládovňou BonBon)
Začiatok koncertu je naplánovaný na 20:00 hod. 
Vstupné na koncert je dobrovoľné.

Diskusia k článku