Svetový futbal v Michalovciach

Po piatich rokoch sa v Michalovciach, v dňoch od 6. do 9. augusta, uskutoční dorastenecký futbalový turnaj Michalovce Cup. Na našom futbalovom štadióne sa predstavia známe svetové kluby.  Opäť sa na ňom zúčastní španielsky gigant FC Barcelona a zo Španielska príde aj ďalší popredný klub FC Sevilla. Okrem domáceho MFK Zemplín Michalovce sa šiesteho ročníka turnaja zúčastní zo Slovenska aj Dunajská Streda. Šesticu účastníkov doplní grécky OlympiakosPíreus a poľská Legia Varšava.

Ak si na tento turnaj chcete zakúpiť vstupenky, máme pre vás pár dôležitých informácií.

Predpredaj vstupeniek cez internet sa začal  včera, v pondelok 15. júla. V pokladni pri štadióne odštartuje predaj práve dnes, teda v utorok 16. júla  a bude pokračovať 17. a 19 júla od 13.00 do 16.00 hod. Vstupenky si budete môcť zakúpiť aj 5. augusta v rovnakom čase, teda od 13.00 do 16.00 hod. Predpredaj bude prebiehať spoločne s predajom permanentiek na novú sezónu Fortuna ligy 2019/2020.

Vstupenky platia na jeden hrací deň turnaja. Každou kúpou vstupenky podporíte mládežnícky futbal v Michalovciach a na Zemplíne. Celý výťažok zo vstupného bude použitý na pokrytie nákladov spojených s turnajom a ďalšiu prípravu mladých talentovaných futbalistov v mládežníckej akadémii Zemplína.

 

Tešíme sa, že práve v tomto roku, kedy je naše mesto Európskym mestom športu sa Michalovce stanú dejiskom turnaja, ktorý na Slovensku nemá obdobu.

Veríme, že sa na tento turnaj tešíte aj vy a že vás na michalovský futbalový štadión príde čo najviac!

Diskusia k článku