Zemplínsky dialóg potrebuje Vašu pomoc

Za posledných desať rokov som sa všemožne snažil nájsť v zhnitom zabehnutom politickom systéme páku, ako zmeniť Zemplín… Skúsil som všetko.

Písal som listy, maily politikom… volal som im. Chodil som na politické, ale aj celospoločenské besedy. Cestoval som na protesty, organizoval ich. S mojím staručkým hokejovým bubnom som prešiel celú republiku. Spisoval petície, transparentmi “vítal” skorumpovaného premiéra v skorumpovanom michalovskom prostredí. Klopal som im na dvere a občas som ich obrazne aj vyvalil. Vyhodili ma dverami a ja som sa vrátil oknom.

No už odmietam byť prosebníkom Bratislavy… ktorá rieši neexistujúce umelé problémy. Snažím sa cez Michalovské noviny, ktoré vychádzajú už 21 rokov ukázať vám reálnych regionálnych politikov, ktorí žijú a rozumejú Vaším problémom. Sú jednými z nás. Dovolím si tvrdiť, že aj vďaka nám všetkým sa podarilo niektorým dostať do vrcholovej politiky. Je však smutné, že namiesto prasknutia bratislavskej bubliny, do nej niektorí vstúpili a doslova na nás zabudli. Mediálnym tlakom suplujem ich prácu.

Aj preto som začal natáčať diskusnú reláciu: Zemplínsky dialóg.

Diskusie o Zemplíne si pozrelo cez Facebook a Youtube skoro milión ľudí! Otvoril som ako prvý tému diaľnice na Zemplín! Aj vďaka dialógu bola odvolaná závadová osoba, ktorá sa infiltrovala do novej vlády. Dialóg Vám odhalil kauzy katastra i poľnohospodárskej mafie.

Otvorila sa šialená téma drog… ktoré sa dostávajú k deťom cez deravú a skorumpovanú hranicu. Obraciate sa na Michalovské noviny a Zemplínsky dialóg ako poslednú inštanciu pomoci. Vaše povzbudivé slová, Vaše tajné výpovede mi nedovolia prestať. No pri tak závažných témach a skutočnostiach ide častokrát doslova o život. Celé dlhé roky, Michalovské noviny cez Vašu inzerciu dotovali Zemplínsky dialóg. Za jednou polhodinovou reláciou sú desiatky hodín príprav a častokrát aj stovky kilometrov, napriek celým Slovenskom. Narážam na protistranu, ktorá ma chce podplatiť, kúpiť, ale aj zastrašiť. Už sa to nedá robiť na kolene po nociach a neustále zadarmo. Nejde to…

Potrebujem Vašu pomoc… aby som sa pre Vás, pre Michalovce či pre Zemplín vládal biť s celým Slovenskom aj naďalej.

Budem vďačný za každé euro… ktoré mi pošlete na náš spoločný boj za ekonomicky úspešný a lepší Zemplín, v ktorom naše deti budú vedieť pracovať a žiť.


Ďakujem za každú finančnú pomoc.
číslo účtu: SK19 1111 0000 0012 4695 0000
Názov: dar pre dialog

Diskusia k článku