Mestská a prímestská doprava počas vianočných sviatkov

Spoločnosti ARRIVA na Slovensku zabezpečia počas nastávajúcich sviatkov a vianočných prázdnin mestskú  a prímestskú autobusovú dopravu pre cestujúcich v sedemnástich mestách a piatich krajoch Slovenska podľa platných cestovných poriadkov v režime prázdnin a štátom uznaných sviatkov.

Od 23. 12. 2022 do 8. 1. 2023 budú autobusové spoje mestskej a prímestskej autobusovej dopravy premávať v prázdninovom režime a počas voľných dní v sviatočnom režime. Upravené sú aj otváracie hodiny niektorých zákazníckych centier ARRIVA. Podrobné informácie o dopravných režimoch a obmedzeniach nájdu cestujúci na internetových stránkach spoločností ARRIVA Nové Zámky, ARRIVA NITRA, ARRIVA Michalovce, ARRIVA Liorbus, ARRIVA TrnavaARRIVA Mobility Solutions.

„Hoci počas vianočných sviatkov a školských prázdnin cestuje menej ľudí, verejná doprava musí aj v tomto období slúžiť cestujúcim a umožniť, aby sa dostali všade tam, kam potrebujú – do práce, na návštevu k rodine a blízkym, k lekárovi či do obchodu. Spojov však bude menej, preto odporúčame našim cestujúcim, aby pri plánovaní svojich ciest venovali pozornosť značkám v cestovných poriadkoch,“ povedal Peter Stach, hovorca spoločností ARRIVA na Slovensku.

Podrobné informácie o cestovných poriadkoch, prijatých zmenách a poskytovaných službách, ale aj o čipových kartách a výhodách ich používania majú cestujúci možnosť získať aj prostredníctvom e-mailu na adrese informacie@arriva.sk alebo na linke zákazníckej podpory +421 915 733 733 od 8:00 do 20:00 každý deň vrátane víkendov a sviatkov. Cestujúci sa tiež môžu prihlásiť na odber noviniek na internetovej stránke www.arriva.sk/newsletter.

„V mene všetkých kolegýň a kolegov by sme zároveň radi popriali našim cestujúcim, objednávateľom a dodávateľom pokojné a radostné prežitie Vianoc v kruhu najbližších a všetko dobré do nového roku,” zdôraznila Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.

Diskusia k článku