Žena bez vodičského preukazu havarovala

Krátko pred nedeľnou (2.4.) 18. hodinou viedla vodička, bez vodičského oprávnenia, osobné motorové vozidlo zn. VW Bora po michalovských uliciach. Počas otáčania sa na jednej z ulíc sa však dostatočne nepresvedčila, či tak môže urobiť a pri otáčaní vytvorila náhlu prekážku osobného motorovému vozidlu zn. Škoda Fabia Combi. Vodič tohto vozidla reagoval na vzniknutú situáciu brzdením a stiahnutím volantu doľava, v dôsledku čoho v protismere narazil do ľavej bočnej časti vozidla zn.

VW Bora a VW Bora narazilo do odstaveného vozidla zn. Škoda Fabia, ktoré po náraze posunulo vzad. Podľa predbežnej lekárskej správy sa vodič Škody Fabie Combi a jeho spolujazdkyňa zranili ľahko, vodička VW Bora a jej spolujazdkyňa utrpeli zranenia s dobou liečenia do 7 dní. V súvislosti s touto dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví.

Aj vzhľadom na výsledky piatkovej kontroly, ale aj na celkovú situáciu na cestách Košického kraja, budú policajti na cestách v kontrolách pokračovať a v žiadnom prípade nepoľavia, naopak, s blížiacimi sa veľkonočnými sviatkami zvýšia ich intenzitu. Iba spoločnou snahou môžeme prispieť k pokojnému sviatočnému obdobiu.

Diskusia k článku