Mestská a prímestská autobusová doprava počas vianočných sviatkov

Spoločnosti ARRIVA na Slovensku zabezpečia počas nastávajúcich sviatkov a vianočných prázdnin mestskú  a prímestskú autobusovú dopravu pre cestujúcich v osemnástich mestách a piatich krajoch Slovenska podľa platných cestovných poriadkov v režime prázdnin a štátom uznaných sviatkov.

“Našim cestujúcim prajem príjemné prežitie Vianoc v kruhu najbližších a všetko dobré do nového roka 2024. Zároveň ďakujem všetkým kolegyniam a kolegom, ktorí budú v službe počas sviatkov – predovšetkým našim vodičom a dispečerom,” zdôraznil Michal Horák, generálny riaditeľ spoločností ARRIVA na Slovensku.

Od soboty 23. decembra 2023 až do nedele 7. januára 2024 budú autobusové spoje mestskej a regionálnej autobusovej dopravy, zabezpečované spoločnosťami ARRIVA, premávať v prázdninovom režime a počas voľných dní v sviatočnom režime.  „Verejná doprava spája ľudí aj počas vianočných prázdnin. Spojov však bude menej, preto odporúčame našim cestujúcim, aby pri plánovaní svojich ciest venovali pozornosť značkám v cestovných poriadkoch a overili si, či sa zmeny netýkajú aj spojov, ktoré využívajú napríklad na cestovanie do práce,“ povedal Peter Stach, hovorca spoločností ARRIVA na Slovensku.

Diskusia k článku