Začíname aj na internete

Regzep Ferbuár 2008 - Začíname na internete

Vážení verní čitatelia

 

Pri príležitosti siedmich narodenín Vašich novín regzep, sme sa rozhodli spustiť ich aj na internete! Internet ponúka nekonečnú škálu možností, ktoré klasické papierové schránkové noviny nedokážu splniť. Hlavne nás neobmedzuje priestor papiera, ako je to v tomto prípade.Na internete je rozšírenejšia príloha kultúry a športu. Internet nám ponúka väčší priestor na články. Na naše články v blízkej budúcnosti budete môcť reagovať. Niektoré reakcie budú zverejnené na internete.
Na www.regzep.sk nájdete kompletný archív papierových novín stránku po stránke. Už nebudete musieť vyťahovať noviny z koša, aby ste zavolali údržbára, ak vytopíte susedov. Už ma nemusíte večer budiť, aby som Vám dal číslo na donáškovú službu, alebo taxík.
Na našom portáli nájdete zoznam všetkých možných druhov organizácií a firiem. Pod športovou prílohou budú usporiadané všetky súťaže a zápasy. Budeme sa snažiť aktualizovať aj všetky tabuľky súťaží v čo najkratšom čase.

 

Skrátka a dobre, na www.regzep.sk nájdete všetko zaujímavé a podstatné, čo sa v regióne Zemplín deje! Internetové noviny budú budované za pochodu, takže Vás prosíme o trpezlivosť pri napĺňaní jednotlivých sekcií.

Takže neváhajte a klikajte!

Diskusia k článku