Michalovce sa musia zmeniť!

Volám sa Marek Boka, som vydavateľom Michalovských novín. Dlhé roky Vás pravdivo informujem o živote v našom meste. Dnes sa Vám prihováram ako jeden z Vás, bežných obyvateľov Michaloviec, ktorí chcú pracovať a podnikať v našom meste slušne a čestne. Hodiny sedím za počítačom a hľadám správne slová ktorými by som Vás poprosil, aby ste o pár dní 10. novembra išli voliť nového primátora a nových poslancov. Dlhé roky sme v meste nevideli alternatívu, ktorá by vedela mesto spravovať lepšie…

Dnes zodpovedne môžem povedať, že alternatíva existuje. Tou alternatívou sú mladí a čestní ľudia ktorí sa už roky nemôžu pozerať kam naše mesto smeruje. Po spoločnom hlasovaní nás všetkých v Občianskej Iniciatíve Zemplína sme spoločne vybrali najlepšieho z nás – Milana Kaplana. Spoločne sme následne získavali podporu aj od politických strán, aby vznikla široká koalícia a netrieštili sa hlasy medzi viacerých kandidátov. Iba spoločným úsilím nás všetkých, môže nastať zmena k lepšiemu.

Medzi ďalšími kandidátmi je niekoľko čestných a dobrých ľudí, ktorí však majú len malú šancu byť zvolení. Preto ich prosím aby prehodnotili svoje úsilie a podporili Milana Kaplana, ktorý ako jediný z kandidátov už dnešného primátora raz porazil! Pred rokom získal v krajských voľbách v meste Michalovce viac hlasov ako on! Nepredstaviteľné sa stalo skutočnosťou. Kaplana podporuje široká občianska spoločnosť a strany: OĽANO, SAS, SME RODINA, NOVA, ŠANCA, SPOLU a PROGRESÍVNE SLOVENSKO.

Niektorý z Vás mu vyčítate, že je až príliš zásadový, či prehnane odvážny. No dnešná doba si žiada odvážnych a zásadových ľudí. Vážme si odvahu Milana Kaplana, lebo nik z nás ju nenabral. Vyčítate mu, že je príliš mladý. No ja Vám budem oponovať, že žiaden dôchodca či päťdesiatnik Michalovce nezmení. Musím smutne priznať, že ani moja generácia štyridsiatnikov Slovensko neposunie vpred. Ak by taká osobnosť medzi nami bola, už by Michalovce dávno zmenila. Sme zavalení hypotékami, prácou, rodinou a naplno sa venovať zmenám v spoločnosti už nevládzeme. Slovensko zmení len nová mladá generácia ľudí, ktorí nechcú žiť v rodinkárstve a korupcii.

Michalovce zmení Milan Kaplan spolu s Milanom Potockým, Radom Gecim a ďalšími ľuďmi, ktorí sa dlhodobo neboja postaviť verejne na stranu boja za lepšie Michalovce.
Preto Vás prosím poďte voliť. Dajme šancu mladým ľuďom. Bez Vašej osobnej účasti sa nič nezmení…

… A naše Michalovce sa musia zmeniť.

Marek Boka: Vydavateľ Michalovských novín:

Diskusia k článku