Michalovce zázračne otočili play-off zápas!

V prvom zápase štvrťfinále Tipos Extraligy, medzi Duklou Michalovce a Duklou Trenčín sa hral infarktový zápas! Po prvej tretine ktorú Michalovce prehrali 0:4 by na domáce mužstvo nestavil zrejme nikto ani jediné euro. V druhej tretine však na ľad vybehlo iné domáce mužstvo aj s náhradným brankárom, ktorý aj so šťastím, nedostal už ani jediný gól. Po heroickom výkone domácich a zbytočných vylúčeniach Trenčína dokázali Michalovce vyrovnať na 4:4! V poslednej časti hry sa obidve mužstva snažili neurobiť chybu. Viac z hry však mali domáci. Po ďalšom zbytočnom faule Trenčína v útočnom pásme, hrali Michalovce ďalšiu presilovú hru. Nechytateľnou strelou spomedzi kruhov hráč zápasu Marek Bartánus rozhodol o tom, že prvý zápas štvrťfinále Tipos Extraligy vyhrala domáca Dukla. Ďalší zápas sa hrá hneď na druhý deň v sobotu.

HK Dukla Michalovce – HK Dukla Trenčín 5:4 (0:4, 4:0, 1:0)

Góly zápasu: 25. Erkinjuntti (Korhonen, Regenda), 27. Lalancette (McCormack, Šedivý), 32. Bartánus (Šedivý, Takáč), 36. Galamboš (Lalancette, Korhonen), 53. Bartánus (Šedivý, Takáč) – 8. Sádecký (Okuliar), 10. Sojčík (Okuliar, Ackered), 18. Sojčík (Okuliar, Paukovček), 20. Berisha (Valach)

Rozhodovali: Müllner, Žák – Gegáň, Hercog, vylúčení: 6:10 na 2 min., plus Švec (Trenč.) 10 min. osobný trest za vrazenie na mantinel, presilovky: 4:2, oslabenia: 0:0,

Diskusia k článku